VIDEO Lider ALDE executat de lider PSD

Alianța PSD -ALDE scârțâie la Botoșani. E un scârțâit de fiare ruginite care devine tot mai deranjant. Numai la București nu se aude. Iar breslașii care ar trebui să aibă grijă de gresarea mecanismului, astfel încât totul se meargă uns, ca în alianță, se încăpățânează să își pună dopuri în urechi. Se mizează și pe factorul timorării voit-nevoite. Adică, dragilor, suntem în alianță. Prin urmare, vrem osanale. Dacă din greșeli binegândite voi, ca aliați, aveți prejudicii, sau chiar vă cotonogim noi, soluția e simplă. Mucles! Că suntem în alianță. Cam asta se întâmplă de la o vreme în județul Botoșani. Tot județul a observat, doar că nimeni nu a pus scârțâitul pe portativul potrivit. Din bun simț, din fairplay, din consecvență, din lehametea de a crea alte probleme care să mănânce timpi ce ar putea fi folosiți mai util societății. Zilele trecute, focul mocnit s-a aprins. Semnatarul prezentelor fraze își va lăsa autograful la finalul scrijelirii acestor constatări. A mai făcut-o și în 2012, la alt partid, iar starostii respectivului partid au ajuns la vorbele lui la timp foarte scurt. Atunci a avertizat că securiști spoiți și poleiți sub masca celor mai bune intenții vor distruge acel partid. Și așa a fost. Autorul a fost amenințat atunci, probabil cum se va întâmpla și acum. Dar rezultatul va fi același. Pentru că boii de la bicicletă vânați în astfel de situații sunt mai mult decât rahitici în ocol.
Un lider ALDE Botoșani a fost persecutat inchizițional de un lider PSD. Dumitru Zmău, vicepreședinte ALDE Botoșani, a fost înlocuit, pe ascuns, muțește, ca pe vremea luării cu arcanul în PCR, din ATOP Botoșani. Ordinul și dispoziția arată clar că este voința președintelui Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, lider PSD Botoșani. E drept că este un lider care râvnește la scaunul șefei sale mai mari din partid, dar tot lider este. Președintele ALDE Botoșani, Liliana Mincă, la cererea celui executat politic, a încercat să aibă o poziție cât de cât elegantă, dar dreaptă în același timp. ”V-am spus că noi, la Botoșani, nu suntem la guvernare. Din contră, dacă se poate să fim faultați, ori de câte ori e posibil, suntem faultați. Colegul nostru este foarte supărat. Noi suntem foarte supărați pe decizia colegilor din Consiliul Județean, conduși de către domnujl președinte Macaleți, de la PSD. Ne-am trezit, din presă, că domnul Dumitru Zmău a fost schimbat. Fără să i se spună, fără drept de apel, fără absolut nimic. Este adevărat că dânsul vorbește cam mult și deranjează, dar dânsul vorbește la obiect”, a declarat Liliana Mincă într-o conferință de presă.
COLUMBO (publicație de investigații), vă prezintă și documentul incriminatoriu, care devoalează culoarea bolșevică a jupânilor social democrați. În același timp, Dumitru Zmău, încă nedumerit de cauzele deciziei șefului PSD, s-a limitat să spună doar că ”nu aveau niciun motiv… de aceea nici nu au trecut în document. Doar atât. Pentru că pot”.
Se știe de când e lumea că aceasta este tehnica scorpionului. Devine docil ( a nu se citi neapărat – dăncil), cooperant, de bună credință, atunci când are nevoie să fie ajutat. Dar, pentru că acesta este sensul existenței lor, la capătul drumului, când își va fi atins obiectivul, tot te înțeapă. Letal. La fel cum nici bolșevismul sangvin nu poate fi eradicat. Există,e drept, și excepții. Printre ei. Dar aceștia trebuie tratați…excepțional și… Punct. Sau, cum ar spune mulți frați de ai lor, masoni: am zis!

Autor: COLUMBO
redactia@informatorulbt.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *