Afacerea Tehnic Asist îngroapă baronii PSD

Afacerea Tehnic Asist îngroapă baronii PSD

Andrei Dolineaschi PSDTrei județe, doi baroni PSD, un guvern și un afacerist sunt ingredientele ideale pentru un megadosar de corupție.

Guvernul Ponta a fost unul cinstit pentru membrii de partid și afaceriștii care s-au îmbogățit din contracte cu statul. Potrivit manualului de furt al PSD, pentru o astfel de performanță e nevoie de un lider, sau doi, precum Mircea Govor și Andrei Dolineaschi, dar și de un sponsor de partid susținut din bani publici, asemeni afaceristului Mirel Vlas. Altfel spus, Cossa Nostra în varianta social democrată. Rețeta nu a fost patentată de oamenii PSD. Dar a fost dusă la perfecțiune. Sub oblăduirea lui Ponta și cu girul lui Dolineaschi de la Botoșani, mâna dreaptă a premierului, politicienii au practicat spolierea bugetelor publice. ASIST ingroapa baronii PSD Botosani satu mare govor dolineaschiDupă ce DNA și-a băgat nasul în afacerile patronului Mirel Vlas de la Tehnic Asist, una dintre cele mai mari afaceri de partid ale PSD. Doi politicieni cu greutate și un afacerist blindat financiar sunt subiecții unui dosar stufos la DNA. Andrei Dolineaschi, deputat de Botoșani, fos președinte al PSD Botoșani, fost secretar general al PSD, este urmărit penal pentru trafic de influență. Potrivit procurorilor, Dolineaschi l-ar fi ajutat pe baronul PSD de Satu Mare, Mircea Govor, să-și numească oameni de încredere la ANAF și ANIFRAUDĂ. În același timp, procurorii vizează și contractele de lucrări făcute în județele Botoșani și Satu Mare, controlate de Dolineaschi și Govor. În mijlocul întregii povești de corupție se află compania Tehnic Asist Botoșani, patronată de Mirel Vlas, prietenul celor doi baroni pesediști. El a devenit baronul asfaltărilor sub guvernarea PSD. Sifonările de bani au fost de ordinul zecilor de milioane de euro primite de Tehnic Asist pentru lucrări cu dedicație. În guvenarea Ponta, nicio altă mare companie nu s-a putut atinge de lucrările publice mari din județele Botoșani, Suceava și Satu Mare. În ultimii șase ani, banii proveniți de la stat și virați în buzunarele companiei lui Vlas se cifrează la 300 de milioane de euro. Mirel Vlas si baronul GovorUnele contracte au fost date de către primarii din diverse comune, la intervenția baronului PSD Govor. Cine nu făcea contract cu Tehnic Asist era executat politic de Govor. Vlas a avut relații strânse și cu fostul președinte al CJ Botoșani, Florin Țurcanu, dar și cu Andrei Dolineaschi. Potrivit procurorilor și surselor jurnalistului Silviu Mănăstire, în perioada următoare se va afla, cu virgulă și punct, cum s-a finanțat și campania electorală a lui Victor Ponta în nordul țării. Mai ales dacă Mirel Vlas va explica detaliat ce, cât a făcut și cu cine.

Baronul PSD Dolineaschi de la Botoșani, Govor de la Satu Mare și patronul de la firma botoșăneană Tehnic Asist au fost făcuți terci, aseară, la B1 TV. Așa cum ați intuit, cei trei au avut privilegiul să fie subiecții emisiunii Dosar de Politician, prezentată de Silviu Mănăstire.

Afacerea Tehnic Asist îngroapă baronii PSD

Vezi și:

CINE TRAGE CLOPOTELE DNA PENTRU UN MILIARDAR DIN BANI PUBLICI

http://www.informatorulbt.ro/cine-trage-clopotele-dna-pentru-un-miliardar-din-bani-publici/ 

Pentru a viziona emisiunea DOSAR DE POLITICIAN clik pe fotografia de mai jos

Mirel Vlas Tehnic Asist DNA