Alertă WOW Primarul din Botoșani pierdut prin nămeți și linia roșie cu...

Alertă WOW Primarul din Botoșani pierdut prin nămeți și linia roșie cu cetățenii

0 952

Portariuc ora 21jurul orei 21.00. în aeastă seară, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc a ieșit la vânătoare de troiene. După ce a publicat pe pagina sa de Facebook și câteva imagini de la locul războiului cu Baba Iarna, a făcut ”imprudența” de a anunța că așteaptă sesizările cetățenilor cu privire la zonele în care este necesar să intervină utilajele Urban Serv. Și sesizările au curs. Amestecate cu laude, sudalme sau… bășcălie. Adică ceva obișnuit botoșănenilor. Doar că astfel s-a inaugurat și prima LINIE ROȘIE online, mai rapidă și, poate, mai eficientă decât linia roșie de la Casa Albă sau Kremlin. Monitoare urban ServEste a doua noapte pe care edilul de Botoșani o face în fruntea escadrilei de la Urban Serv. Prima noapte de război cu iarna a fost chiar în prima noapte c ninsoare de anul trecut. Și Portariuc a fost pe baricade. Tot cu utilajele Urban Serv. Puține, amărâte, așa cum sunt ele, adică la fel de eficiente ca și Urban Serv-ul. Dar, să nu uităm că istoria a consemnat războaie în care dotarea te făcea să plângi, dar confruntările au fost câștigate pentru că batalioanele erau conduse de generali buni. Prioritar a fost deszăpezit culoarul de acces în municipiu, pe șoseaua de centură. Portariuc a promis că între orele 2.00 și 6.00 se va interveni și în alte zone ale orașului, acolo unde a primit sesizări. Întrebarea noastră este, dacă Urban Serv are un sistem de supraveghere și monitorizare a străzilor din Botoșani de ce nu intervine înainte de sesizările cetățenilor?

Redăm mai jos ”interceptările” de pe Linia Roșie a primarului.


Sutacu Anca Ma bucur ca luati in seama populatia, asta e datoria unui primar care se respecta !

Драгомир Константин Am apreciat si am ramas placut surprins astazi dimineata cand am vazut ca la ora 6:30 utilajele erau pe teren si dezapezeau inclusiv trotuarele din zona Garii ( OMV) . Deci, se poate!

Cristina Si Gabriel Padurariu Pe strada humariei din municipiul nostru ajung utilajele ..?

Florin Petras Spre Rachiti trebuie insistat putin deoarece se urca foarte greu, un tir a ramas blocat la jumatatea dealului.

Liviu Stefania S-a facut dezapezirea pe str.Tătarilor doar pana la poarta distinsului domn Contac.. Restul contribuabililor nu contează??? In ce priveste Aleea Albina(o alee aferentă str.Tatarilor), pe aici nici urma de utilaje!! În niciun an!!! Deci, ce spuneați de treaba bine facuta?? Va asteptam sa verificați..

Liviu Stefania In caz ca ajungeți pe Aleea Albina pana in capăt, sa nu va speriati de câinii ce umbla liberi si lipsa iluminatului public!! Multumim..!!

Amaximoaei Tatiana Oricum ati facut deja,mult mai mult decat au facut altii. Felicitari!

Papanas Emanuel Asa da domnule primar

Todirica Brandusa va rog sa trimiteti utilajele pe tatarilor 1 si pe tatarilor nr 1 .bis ptr ca si noi platim impozite si suntem cetateni din Botosani.e umilitor ca utilajul sa faca cale intoarsa la poarta palatului domnului Contac.va multumim!!!!

Ionut Dana Mardari FELICITARI!!!

Pavel Ion Paul Ati inceput sa adoptati acelasi stil cu al domnulu primar Negoita de la sectorul 3. In acest fel au foarte mult de castigat cetatenii, iar dumneavoastra sa fiti apreciat.

Radu Dragos Clim zona ….intersectia stefan luchian cu octav onicescu ….scoala 11 pana la stadion pe trotuare nu se poate circula …bine ca ati facut dezapezire pentru soferi ….dar pentru pietoni cand ….veti face trotuarele curate…stiu nu vreti sa deranjati pe domnul director si pe salarati de la cafea sau de la ceai cald

Radu Dragos Clim ma refer la directorul si la salariatii urban serv can isi vor face datoria …bine ca au salarii mari

Florin Daniel Pe strada cornului va rog sa trimiteti un utilaj de dezapezire abia iesim cu masina

Radu Dragos Clim nu trimit in zonele centrale chiar credeti ca o sa ne bage cineva in seama si isi vor face datoria????….NU CRED…..Bine ca stim sa ai votam

Radu Dragos Clim da asa este si chiar credeti ca primarul nostru ne va asculta….NU CRED !!!!

Florin Daniel Eu sper ca se va tine de promisiune emoticon smile!

Radu Dragos Clim Stati linistit la felul cum se lucreaza si cum suntem noi cetatenii luati in considerare de primarie si de societatile afiliate asa ceva nu se va intampla NICIODATA !!

Radu Dragos Clim La finalului cometariului postat aici de domnul primar scrie ca ne auzim mai tarziu din teren………cand???? …stiu la primavara cand nu va mai fi zapada

Florin Daniel Nu pot face nimic altceva decat sa astept sa vad ce se intampla emoticon smile

Aurica Poponea Stiu ca in tara noastra fiecare patron de magazine are obligatia prin lege de a curata zapada din fata magazinilor .Scolile au oameni de serviciu.Asociatile de locatari au si ei oameni platiti pentru asta etc.etc.Doar spatile publice parcurile si alte bunuri comune administrate de primarie sunt inretinute de salariatii lor.Noroc si succes sa depasiti frumos greutatile acestei ierni.

Radu Dragos Clim Da stiu ca si mine de altfel…ADICA NIMIC DIN PARTEA PRIMARIEI .SAU DIN PARTEA FIRMEI CARE DEZAPEZESTE ORASUL …URBAN SERV SAU CARE AR FI EA!!!! RASPUNS DIN PARTEA PRIMARULUI AICI??????….NIMIC …… emoticon smile

Aurica Poponea Astia au rolul lor si pot fi trasi la raspundere de legile tari noastre de pe toata intinderea tari daca nu isi fac datoria pentru care primesc salarii.

Radu Dragos Clim Florin Daniel Da stiu ca si mine de altfel…ADICA NIMIC DIN PARTEA PRIMARIEI .SAU DIN PARTEA FIRMEI CARE DEZAPEZESTE ORASUL …URBAN SERV SAU CARE AR FI EA!!!! RASPUNS DIN PARTEA PRIMARULUI AICI??????….NIMIC …… emoticon smile

Curecheriu Cristi Daca continuati asa veti ramane primarul nostru .O idee buna-creați noi locuri de munca !

Borcoi Samuray Asa domnu primar faceti ordine putin ca trebuie putin

Rohoznianu Dumitrel De drumurile comunale cine răspunde au cumpărat plug nou pt camion dar nimic nici na au pus contactul bravo primăria sulita

Aurica Poponea Domnule primar va doresc mult succes in depasirea aceste ierni cu bine.

Sarmiza Guriuc SANT STRAZI UNDE NU SA INTRAT DELOC .PICTOR N.GRIGORESCU ,POATE LA NOAPTE O SA INTRATI SI PE ALEILE DINTRE BLOCURI,AMURGULUI SI MULTE ALTELE .

Ovidiu Ciprian cu rebilitarea treatrului mihai eminescu cum mai ramane sau bate pasul pe loc

Ambros Valerica In oras,asa si asa…..dar drumurile comunale?

Alertă WOW Primarul din Botoșani pierdut prin nămeți și linia roșie cu cetățenii