Aniversare Uvertura Mall 2 ani impreuna

Aniversare Uvertura Mall 2 ani impreuna

0 869

UVM_2ANI_AfisRal_2_3Uvertura Mall te așteaptă  așteaptă Sambătă, 28 Martie, și Duminică, 29 Martie, la două zile pline de evenimente, de reduceri si premii surpriză. De ziua noastră, pe 29 Martie te așteptăm la „Maratonul cumpărăturilor”, poți fi chiar tu unul din cei 10 norocoși căruia i se vor dubla cumpărăturile, reprezentantul Uvertura Mall te poate întâlni oriunde. CITESTE TOT

Sambâtă începe festivalul „Ion Creanga”, de la ora 10:00, 36 de copii și formații ale școlilor și  grădinițelor din Botoșani vor prezenta poezii, cântece, monologuri și scenete bazate pe operele lui Ion Creangă. Concursul este deja la ediția a IX-a. Apoi, toți copii se vor distra în compania clovnului Bobo, se pot înscrie la singurul campionat de fotbal virtual din Botoșani și vor asista la o ampla demonstrație de Quan Ki Do. Peste 30 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani ne vor arăta mișcări de arte marțiale cu care au câștigat multe trofee.

Miss&Mister Uvertura Mall este titlul râvnit de 10 fete și 10 băieți care se vor întrece la cele trei probe clasice dar și la proba surpriză. Vino să îți susții favorita sau favoritul.

Ziua de sâmbătă va culmina cu megaconcertul Raluka. Cunocuta cântăreață va interpreta hiturile pentru care a fost consacrată, „Surender my love”, „Aroma” sau „Out of your business”  și va oferi fanilor o sesiune de autografe și fotografii.

Duminică, premiile se dublează, pe lângă câștigătorii „Maratonului Cumpărăturilor”, vouchere de cumpărături vor primi și cei care sunt născuți în aceeași zi cu Uvertura Mall dar și cei care își vor face o fotografie la banner-ul „Uvertura 2 Ani” si apoi vor eticheta fotografia pe Facebook.

Evenimentele se țin lanț și Duminică, pentru că începând cu ora 13:00 G-Power va face o demonstrație de Street Dance iar Trupa Star Dance ne va încânta cu dansuri sportive, de societate și tematice.

Pentru că Duminica este dedicată muzicii și dansului popular veți avea ocazia să îi vedeți pe Mugurel cu Liliana Savin și Recitalul special oferit de Rapsozii Botoșanilor împreună cu Ansamblul Mărgineanca al Casei de Cultură a Sindicatelor Botoșani.

Te așteptăm pe 28 și 29 Martie pentru a vedea toate surprizele pe care ți le-am pregătit.