Ascunși la Uvertura Mall, doi frați redefinesc arta fotografică și comerțul Vezi...

Ascunși la Uvertura Mall, doi frați redefinesc arta fotografică și comerțul Vezi ce au făcut

0 1024

Alino Foto Studio. Sau Alin Chirilă. Multora le par cunoscute aceste nume. Alții vor auzi de ele începând de duminică. Pe el, fotograful concentrat mereu pe imagine, în toate formele ei, cu nelipsita cască în ureche, îl întâlniți zilnic prin Botoșani. Sau acolo unde cei care vor fotografii sau filmări de calitate apelează la Alino Foto Studio. După peste 10 ani de muncă și ucenicie prin Italia, Alin Chirilă a adus la Botoșani noi standarde în materie de foto și video, fie că e vorba de un produs, o marcă sau un eveniment privat. De câteva săptămâni, în parteneriat cu noul șef de marketing de la Uvertura Mall Botoșanim Alin Chirilă implementează un concept nou pe piața promovării comerciale. Proiectul este gândit de staff-ul centrului comercial Uvertura Mall și pus în practică prin Alino Foto Studio care tinde să devină etalon pe piața foto/video. Cei doi parteneri au demarat producția unui serial neobișnuit, un film cu număr nedefinit de episoade, în care, săptămânal, sunt promovați clienții agenți economici ai centrului comercial. Serialul se numește Be Fashion. Acum au ajuns la al patrulea episod. Filmările s-au făcut joi, la magazinul Reshoes din incinta Uvertura Mall Botoșani. Protagonistele acestor episoade sunt Bianca și Amalia. Scenografia, regia și producția efectivă a serialului sunt asigurate de Alin Chirilă, ajutat în tot ce face de către fratele său Gabriel, DSCN7606bine camuflat în spatele camerelor de luat vederi. La filmările ultimului episod, Columbo (ziar tipărit) a surprins pentru publicul larg câteva aspecte din culisele realizării serialului. Toate episoadele, de până acum și cele ce vor urma, sunt postate pe canalul de YouToube al complexului comercial Uvertura Mall. Imaginile surprinse cu modestie de către Columbo la realizarea celui de al patrulea episod vi le redăm într-un clip video mai jos.

Reshoes este pentru prima dată la Botoșani. De fapt a fost deschis la 31 octombrie 2015. Magazine similare mai sunt la Iașim Neamțm Vaslui, Oradea, Bistrița, Cluj, Zalău și Beiuș. Urmează extinderea prin deschiderea altor magazine, în alte județe. ”Până acum a fost totul bine. Succesul este în floare. Să sperăm că așa va fi în continuare. Avem foarte modele de încălțăminte. Oferta este diversificată și pe culorim avem modele și cu toc și fără toc, toate din piele naturală, de la mărimea 20 până la 46. Patronul cel mare, din Italia, este Renți. Șefa noastră este Angela Marieșan, din Bistrița, iar administratorul în România este domnul Sargente Antonio”, ne-a spus Alina Geanina Condurache, șefa magazinului de la Botoșani.

Atât pe cei care s-au convins de profesionalismul serviciilor oferite de Alino Foto Studio, dar și pe cei care încă mai caută calitate la prețuri corecte, îi anunțăm că încDSCN7623 DSCN7622 DSCN7625 DSCN7626 DSCN7627 DSCN7631 DSCN7635 DSCN7643 DSCN7645 DSCN7651 DSCN7654 DSCN7657 DSCN7658 DSCN7659

DSCN7662 DSCN7670 DSCN7681epând de mâine, duminică, 5 februarie, ora 10.00, Alino Foto Studio va putea fi găsit la etajul trei al complexului comercial Uvertura Mall Botoșani. Fie că aveți nevoie de un specialist pentru evenimente gen nuntă, botez, aniversări, fotografie de produs sau pur și simplu pentră că vă doriți să aveți amintiri frumoase, acum aveți un singur reper: Alino Foto Studio. La Uvertura Mall, evident!

Ascunși la Uvertura Mall, doi frați redefinesc arta fotografică și comerțul Vezi ce au făcut