Bombă cu ceas și adulter politic la PP-DD

Bombă cu ceas și adulter politic la PP-DD

sex best ppdd pndEXCLUSIV Simona Man, actualul și general controversatul președinte al PP-DD, zboară în toamnă. De la timona partidului anti-ciocoi. Sau, cel mai probabil, va trece pe un post de matelot. Cumătrul lui Dan Diaconescu, omul de afaceri Cristian Andrioaei de la Botoșani, l-a luat audiența pe dinainte și a scăpat porumbelul. În toamnă va fi Congres la PP-DD. După ani de lacrimi și suspine prin filialele din țară. Până atunci, adulterul politic va fi găzduit în casa lui Dan de la Vatican, iar bigamia politică este ridicată la rang de cutumă în patria mov. Parcă a fost predestinat: culoarea mov în unele cercuri este asimilată trădării. Vedeti AICI cine va prelua frâiele partidului în țară, cum prășește un consilier parlamentar la două partide, sau cum șefii PP-DD strâng semnături pentru PND.

Sincer, hotărât și la fel de neaoș precum Dan Diaconescu, Prim-vicepreședintele interimar de la Botoșani a mărturisit că în toamnă conducerea PP-DD va fi schimbată. După ani de proteste ale oamenilor din teritoriu și după ani de strategii mârșave ale actualei conduceri, obiceiuri odioase urlate în van la lună de către ”naivii” din teritoriu, Dan Diaconescu va prelua oficial conducerea PP-DD.

”Noi, organizația județeană Botoșani, vom  avea Adunarea Generală în vară, undeva prin luna iunie. Până atunci am început deja analiza și evaluarea resurselor interne. Vom stabili democratic cine vor fi candidații la alegerile locale din 2016, cum de altfel, tot democratic, prin iunie anul acesta ne vom alege noua conducere, statutară, la nivel de județ. Apoi, în toamnă, vom participa la Cogresul PP-DD la București. Atunci conducerea partidului va fi preluată de către Dan Diaconescu. PP-DD are un potențial fantastic, dar e păcat că a fost folosit de oameni fără scrupule sau cu interese contrare celor ale membrilor PP-DD. În câteva zile se va da decizia finală în problema lui Dan (dosarul de la DNA – n.r) și sperăm că din toamnă va revigora partidul”, a spus Cristian Andrioaei, cumătrul lui D.D și Prim – vicepreședinte interimar al PP-DD Botoșani.

În altă ordine de idei, până atunci, sau poate nu, cel puțin organizația de la Botoșani va mai oploși și perpetua un fenomen nou în politică: adulterul partinic sau bigamia politică. Imediat după excluderea din PP-DD, fostul președinte al organizației botoșănene s-a raliat demersului celebrului avocat și deputat Daniel Fenechiu și au pornit construcția unui nou partid, PND. Foarte interesant este că la Botoșani, continuând să fie membrii ai PP-DD, câțiva oameni de genul celor care își urmează șeful până la eșafod, lucrează la dublu. Adică, sunt membri în PP-DD, dar strâng semnături pentru PND. În anumite situații chiar în sediul PP-DD. Dar cine să le spună ceva, dacă unii dintre ei sunt chiar vicepreședinți PP-DD? Nu se face. Cel puțin până în iunie. Dar, până atunci, se va decide și soarta PND și, probabil, se va alege și grâul de neghină în PP-DD.

Spuneam ceva de bigamie politică? A, da! Unul dintre consilierii deputatului Liliana Mincă, din Săveni, care deține și un post de consilier local, a rămas membru PP-DD și a participat  la o consfătuire internă a partidului. Să nu îmi spuneți că un om aflat pe statul de plată a unui parlamentar nu va face prozelitism politic în alte structuri…