Botosaneanca Turcan despre noul kamikaze din PSD

Botosaneanca Turcan despre noul kamikaze din PSD

0 708

Raluca TurcanBotosaneanca Turcan despre noul kamikaze din PSD

Fina lui Stolojan, botoșăneanca Raluca Turcan, devenită deputat de Sibiu, a publicat cu două ore în urmă o analiză dură cu privire la grosolănia ministrului Rus și nesimțirea bolșevică din PSD. Redăm integral opinia botoșănencii, promovată între timp Vicepreședinte al noului PNL.

”Ioan Rus tocmai i-a aplicat o lovitură directa lui Victor Ponta. Ceea ce a spus e o jignire dură şi cinică la adresa oamenilor care nu votează cu PSD. Arată ca PSD îi dispreţuieşte pe toţi cei pe care nu îi poate cumpăra cu un kg de mălai. E o sfidare la adresa celor care nu au avut o şansă de reușită în ţara aceasta din cauza unora ca Iliescu, ca Adrian Năstase, ca Victor Ponta.

Ioan Rus tocmai a adus cea mai bună dovadă că acest Guvern trebuie să cadă. Victor Ponta nu a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut din alt motiv decât din cauza lipsei evidente a respectului față de drepturile fundamentale ale românilor. Când un partid dispreţuieşte propriul popor, acel partid trebuie înlăturat de la putere.

Ioan Rus a confirmat moțiunea PNL. Este ca un kamikaze care s-a detonat în casa PSD.

Se ridică totuși o întrebare: Ioan Rus a vorbit inconștient sau cu un scop: să-l înlăture pe Ponta?
Ioan Rus a confirmat moțiunea PNL. Este ca un camicaze care s-a detonat în casa PSD.

Se ridică totuși o întrebare: Ioan Rus a vorbit inconștient sau cu un scop: să-l înlăture pe Ponta?”, și-a încheiat analiza Raluca Turcan.