Bucureștiul a cerut trecerea lui Șoptică pe linie moartă

Bucureștiul a cerut trecerea lui Șoptică pe linie moartă

0 894

Deputatul Costel Șoptică a pornit pe topoganul anonimatului politic. După apariția dosarului penal care i se pune în cârca lui și a familiei, capii partidului de la București au cerut trecerea lui Șoptică pe linie moartă.

Precedentul Blaga este folosit pentru a face curățenie în partid, pentru a elibera lista de indezirabili. În realitate pare să fie vorba de nevoia conducerii centrale de a face loc pe listele de candidaturi și în structurile partidului unor achiziții noi, oameni de afaceri din exteriorul partidului, recomandați pe filiera Palatul Victoria sau importați din USR.

Obținând maximum de voturi la alegerile interne pentru listele de candidați la parlamentare, actualul deputat Costel Șoptică este vizat de o anchetă penală, împreună cu soția s, cu privire la modul în care firmele familiei ar fi beneficiat de anumite contracte cu o primărie din județul Botoșani.  ”Deși Bucureștiul a cerut deja conducerii PNL Botoșani să-l treacă pe linie moartă, așa cum s-a procedat cu un alt deputat cu probleme penale, Verginel Gireadă, Șoptică nu are de gând să renunțe la candidatura la parlamentare și amenință cu scandalul în filială, pe motiv că a fost ales statutar”, conform publicației online Știripesurse.ro, în articolul ”După Blaga, potopul!Revoltă în PNL.Abonații la DNA vs parașutații de la centru şi importaţii din USR”. costel-soptica-la-cotusca

Șoptică susține cu vehemență și aparentă inocență că este mai mult decât nevinovat, că este o victimă fără vină a aceluiași sistem criticat de alți colegi. Care este însă adevărul despre contractele firmelor sale cu administrațiile locale veți putea afla într-o ediție specială a ziarului tipărit COLUMBO care va ieși de la tipar la 17 octombrie. Acum se tehnoredactează. Cu grijă pentru a nu scăpa vreun zero din cifrele ce indică banii din bugetul statului trecuți prin filiera Șoptică. Vezi vedea ce, cât, cum și unde.

Bucureștiul a cerut trecerea lui Șoptică pe linie moartă