Bugetul pentru 2014, pușculiță de partid

Bugetul pentru 2014, pușculiță de partid

Partidul Poporului- Dan Diaconescu este ferm împotriva actualului proiect de buget, care nu servește intereselor românilor. Sumele alocate sănătății, educației sau justiției, domenii atât de importante pentru dezvoltarea societății românești, evidențiază că acestea au fost tăiate în ciuda  promisiunilor USL.  În cadrul ședinței din plen a camerelor reunite,  deputatul Liliana Mincă, împreună cu parlamentarii PP-DD, și-a manifestat dezaprobarea proiectului de lefe pentru bugetul din 2014, afișând pancarde cu mesaje sugestive care au întărit poziția exprimată de la tribună de liderul Grupului Parlamentar din Senat al PP-DD, dl.senator  Haralambie Vochițoiu, BUGETUL ANTICIPAT, ĂŞTIA-S BANII DE FURAT!

„ USL a preferat să sacrifice sănătatea, educația și justiția, apărarea și ordinea publică, dar să pună în buzunarele larg deschise ale aleșilor sau a clientelei de partid resurse utilizabile în scopuri care ocolesc legea. Partidul Poporului- Dan Diaconescu condamnă respingerea tuturor amendamentelor opoziției. Această acțiune nedemocratică a transformat bugetul României în pușculița de partid.  PP-DD nu va gira un buget sărăcit și neconstituțional”,  susține deputatul PP-DD Liliana Mincă la unison cu toți parlamentarii mov.

Săptămâna trecută comisiile parlamentare din Senat și Camera Deputaților s-au reunit pentru a discuta proiectul legii bugetului de stat pe anul 2014.  Toate amendamentele PP-DD au avut drept obiect realizarea unui buget care să ofere șanse reale dezvoltării României. Oricare dintre  amendamentele propuse putea să rezolve măcar o parte din problemele poporului român.  Prin adoptarea acestora  puteam începe să ne gândim la venituri normale pentru fiecare cetățean, și de ce nu, chiar la prosperitate.

Din păcate,  dezbaterile din comisii au arătat că USL îi disprețuiește profund  pe români, uitând chiar de propriile promisiuni din campanie, iar rezultatele au fost pe măsura partidului unic. Nici măcar un singur amendament nu a fost adoptat.  Până și unii parlamentari ai puterii au văzut cum majoritatea parlamentară de 70% le respinge fără nicio remușcare orice intenție de a respecta ceea ce s-au angajat în fața românilor cu numai nouă luni în urmă.

 

PP-DD nu vrea să gireze  abandonarea românilor de către guvernanți.  PP-DD refuză să fie complice la sărăcirea românilor.