Clubul CROCODILILOR

Clubul CROCODILILOR

Membru în Clubul Crocodililor, un deputat liberal rumegă la propriu discursul unui primar PSD

Dec15

Cel de al doilea membru merituos al CLUBULUI CROCODILILOR este deputatul liberal Verginel GIREADĂ. Juriului nu i-a fost deloc greu să decidă că deputatul își merită prin naștere acest titlu ”nobiliar”. Probabil că (și numele fiindu-i predestinat) nici Verginel nu a făcut prea multe eforturi pentru a merita să intre în tagma Crocodililor. Așa este viața: unii se spetesc pentru a obține ceva, iar alții au noroc chior… Începând de astăzi, numele deputatului va dăinui veșnic în CLUBUL CROCODILILOR. Deputatul Verginel Gireadă de Ipoteștiprimește dreptul de a intra în acest club pentru inconfundabilul gest de a rumega, la propriu, discursul primarului de Botoșani, rostit la 1 decembrie 2013.

Vezi VIDEO mai departe.

 

 

 

 

 

Tincu, primul membru din Clubul Crocodililor

Directorul de la Rapsodia Conf, Mihai Tincu, primește pe merit titlul de CROCODIL DE BOTOȘANI pentru activitatea sa de consilier local și, mai ales, pentru ”inspirata” ideie de a-l suna dimineața pe jurnalistul de la ”Botoșăneanul.ro” pentru a-l amenința. Ca pe vremea comunismului. În deliberarea redacției cu privire la acordarea acestui titlu, s-a ținut cont și de declarația lui Tincu, ca urmare a articolului în care colegul Florin Ghiorghiță afirma că în Botoșani vor zbura porcii îmbrăcați cu costume făcute de Tincu, ironizând dezvoltarea economică a județului de când USL a preluat timona. Redăm declarația primului Crocodil de Botoșani, astfel cum este ea redată în publicația amintită:

 

 

 

“Nu, nu, nu-l cunosc şi nici nu-l recunosc măcar, cu toate că are o vechime de 12-14 ani în viaţa publică, nu-l recunosc. Eu nu îmbrac porcii mă băiete (…). Nici n-ai trecut prin faţa magazinelor unde vând eu, măcar să treci pe acolo. Sau el să treacă. Eu vă dau în judecată pe amândoi, să ştii”, Mihai Tincu, consilier local, vicepreşedinte judeţean PSD Botoşani, vicepreşedinte municipal PSD Botoşani, administrator Rapsodia Conf, administrator Rapsodia Mod, administrator Rapsodia Plus.

Așteptăm sugestii / nominalizări pentru CLUBUL CROCODILILOR, pe adresa redacției (vezi secțiunea/pagina CONTACT)