Comunicat de importanță națională. PP-DD nu face pact cu diavolul

PP-DD a intrat pe făgașul partidelor care contează. PP-DD nu mai admite compromisuri, nu mai tolerează tentativele de puci sau pactul cu diavolul. PP-DD se delimitează de acțiunile contrare poporului, chiar dacă acestea provin din interiorul partidului. Un partid cu intenții serioase trebuie să aibă și reacții la fel de serioase față de intențiile destabilizatoare ale unor membrii de partid, fie ei chiar și din grupul liderilor. Pentru acțiuni îndreptate împotriva partidului și intereselor electoratului și simpatizanților PP-DD. BNC al PP-DD a decis vineri, 10 mai 2013, excluderea Prim-vicepreședintelui Radu Popa, care era și lider al Grupului parlamentar PP-DD. Urmarea a fost ieșirea publică a domnului Radu Popa, în emisiuni televizate, prilej cu care a confirmat justețea deciziei PP-DD. După declarațiile sale mai mult decât nocive și improprii uniu fost lider de partid, Biroul Național Central al PP-DD a transmis comunicatul de mai jos pentru ca electoratul, poporul român să știe că indiferent de interesele unui membru din conducerea partidului, care la un moment dat pot deveni obscure sau contrare intereselor națiunii, PP-DD va continua să fie tribuna celor mulți și ignorați din această țară, chiar dacă atingerea acestui deziderat presupune  renunțarea la serviciile sau deserviciile unuia dintre liderii partidului. Redăm mai jos comunicatul de presă.

În urma declarațiilor domnului Radu Mihai POPA, ulterior excluderii acestuia din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, Biroul Național de Coordonare precizează că :

1.  Radu Mihai POPA nu a fost mandatat să poarte negocieri cu nicio formațiune politică, lucru certificat de faptul că nu există nici un proces verbal de ședință sau alt document intern care să susțină afirmațiile domnului Radu Mihai Popa;

Discuțiile purtate de dânsul cu reprezentanți PSD au vizat doar interese și avantaje personale.

1.  Niciun parlamentar PP-DD nu a informat conducerea partidului despre intentia de a părăsi grupul parlamentar       PP-DD;
  2. Nemulțumirile manifestate de unii deputați PP-DD, semnalate Biroului National de Coordonare, erau generate tocmai de lipsa de activitate, neimplicarea și atitudinea sfidătoare a domnului Radu Mihai Popa, în calitate de lider de grup în Camera Deputaților;
  3. Hotărârea de excludere a domnului Radu Mihai Popa a fost adoptată de BNC, fără niciun vot împotrivă.

BIROUL NAȚIONAL DE COORDONARE