Consilierul primarului din Sinaia supărat pe administrația de la Botoșani

Consilierul primarului din Sinaia supărat pe administrația de la Botoșani

Un angajat al Primăriei Sinaia a cerut ajutorul lui Columbo (ziar tipărit) pentru a se face auzit la Botoșani. Și aceasta după ce a vrut să vorbească la telefon cu primarul municipiului Botoșani, dar a fost ținut pe fir 50 de minute, degeaba. Și vroia doar să lanseze o banală invitație de cooptare a administrației Botoșani în diferite acțiuni ale Primăriei din Sinaia.

”Domnule Moroșan, sunt extrem de supărat. Vă mărturisesc că nu îmi place că nu există o administrație ok la Botoșani”, au fost primele cuvinte ale interlocutorului nostru telefonic, de la Primăria Sinaia.

”Am cerut legătura telefonică de la Primăria Sinaia către Primăria Botoșani. Am așteptat 50 de minute pe fir, pentru a face o invitație celor de la Primăria Botoșani, să-i includem aici în niște evenimente frumoase, la Sinaia. Știți cum arată Sinaia? Impecabil. Cu fonduri europene, cu o administrație a domnului primar Vlad Oprea … așa cum nu s-a văzut decât la Sinaia. Fiind consilierul dumnealui, m-am gândit să includem și Primăria Municipiului Botoșani în evenimentele de aici. Urmează pe 3 septembrie Festivalul Europa Fest și pentru asta vroiam să fie și Botoșaniul. Pentru că este un eveniment colorat, pe străzi, cu artiști, cu tradiții, cu cei mai mari artiști ai lumii. Și vroiam să se implice și primăria din Botoșani… Am sunat la Primăria Municipiului Botoșani, mi s-a făcut legătura către domnul primar… am așteptat 50 de minute și nu a răspuns nimeni. Cu toate că știa că sunt un om de la Primăria Sinaia. Am închis eu, de rușine, după 50 de minute. Și vorbisem deja cu secretarul orașului că vreau să-i introduc… l-am invitat pe botoșăneanul dumneavoastră, Cristian Andrioaei de la Hlipiceni, să vină, să ne aducă niște produse de ale noastre, tradiționale, să le comercializeze. A fost de acord. Dar Primăria și domnul primar…nu. Cu toate că înainte cu puțin timp au fost aici câțiva oameni, unii dintre ei consilieri ai unor senatori și deputați de la noi din oraș, foarte apropiați ai domnului primar Cătălin Fluture. Oameni pe care i-am cunoscut în campania  electorală. M-au recunoscut, le-a plăcut ce au văzut la Sinaia și…m-am gândit. Dar nu se poate… Aici, la Sinaia, este o administrație așa cum am visat-o eu pentru orașul Botoșani. În urmă cu două săptămâni i-am sunat pe cei din Primăria Botoșani. M-am recomandat, dar…50 de minute… Și nici nu au sunat apoi. Eu am propus și am vrut să facem această colaborare, în calitate de consilier al primarului de la Sinaia. Domnul primar Vlad Oprea nici nu a auzit de primarul de la Botoșani. Eu am încercat pentru ca acolo, în locul meu de suflet, la Botoșani, să mai pot face ceva pentru oamenii noștri, chiar dacă sunt angajat la Sinaia. Îmi pare rău că administrația de la Botoșani este deplorabilă. Eu îmi asum ceea ce spun. Nu vorbesc despre Botoșani care este un oraș minunat. Vorbesc despre administrația de la Botoșani. Multe aș putea face aici, dacă aș avea cu cine comunica la Botoșani. Primarul de la Sinaia este iubit de oameni, este salutat mai ceva decât regele… este dezinvolt, implicat… de ce să nu fie și la Botoșani așa? Botoșaniul are șanse de a fi la fel de dezvoltat ca Sinaia, dar cu o administrație diferită. Îmi pare atât de rău, Marian… de asta te-am sunat și aș fi vrut…măcar să mă fi sunat cineva înapoi să spună că vor trimite un om să reprezinte Botoșaniul sau să dea un răspuns negativ. Dar…nimic. Nu e normal”, a susținut Ionuț Mertic, consilierul primarului din Sinaia și fost candidat la Primăria Botoșani.Ionut Mertic Primaria Sinaia primaria Botosani

Și pentru ca botoșănenii să vadă și ei cum arată Sinaia, comparativ cu Botoșani, dar și pentru a surprinde evenimentele din Sinaia la care s-ar fi dorit și participarea Botoșaniului, consilierul personal al primarului Vlad Oprea ne-a trimis un clip video. Îl publicăm mai jos. Merită văzut.

După experiența nefericită cu alegerile de la Botoșani, Ionuț Mertic a stat o vreme la Bruxelles. Apoi a fost chemat de către primarul din Sinaia să-i fie consilier personal. Astăzi este ziua sa. Prilej cu care redacția publicațiilor Informatorul Pentru Toți Românii (online) și Columbo (tipărit) îi transmit consilierului supărat de la Sinaia toate cele bune. LA MULȚI ȘI FRUMOȘI ANI, IONUȚ MERTIC!!!!

Consilierul primarului din Sinaia supărat pe administrația de la Botoșani