Consorzio Edile IRO din Italia caută 50 de muncitori în construcții din...

Consorzio Edile IRO din Italia caută 50 de muncitori în construcții din România

0 158

Consorzio Edile IRO din Italia caută 50 de muncitori în construcții din România

Cea mai cunoscută firmă de construcții din Italia are nevoie de muncitori calificați și necalificați, dulgheri, fierari-betoniști, zidari, electricieni, instalatori, tencuitori, montatori gresie-faianță și zugravi. Salariile pleacă de la 1000 de euro lunar, în funcție de meserie. ”Căutăm inclusiv tineri care vor să se califice. Îi calificăm la locul de muncă în Italia. Le plătim salariu, le asigurăm condiții și îi și calificăm. Toți cei care vor un loc de muncă sigur, cu contract, în Italia, pe șantierele firmei Consorzio Edille, să sune și stabilim detaliile”, a precizat Aurel Morariu, cel împuternicit de către Președintele firmei, Valentin Făgărășian, să recruteze forță de muncă din România. Cei interesați de o angajare urgentă și sigură îl pot contacta pe Aurel Morariu la telefon 0748767097.

Valentin Făgărășian, este originar din Brașov și a fost candidat la Senatul României, cu câțiva ani în urmă,

într-un colegiu din Botoșani. Administrează firma de construcții Consorzio Edile IRO prin care a realizat multe edificii futuriste peste graniță și în cadrul căreia plătește salarii la peste 100 de oameni, mulți dintre ei din județele Botoșani și Brașov, dar și din celelalte județe ale țării.  După ce a început lucrările de refacere a unui important centru civic din Roma, Valentin Făgărășian a finalizat restaurarea edificiului cu care diplomația română se va mândri mult timp. A fost realizată o secție consulară a Ambasadei Române la Roma, modernă, în Via Libano 39 – 40, într-una din cele mai frumoase zone rezidențiale. Astfel, a luat sfârșit calvarul românilor care anterior apelau la servicii consulare furnizate într-un garaj. Edificiul a fost executat de către grupul de firme Consorzio Edile IRO în strânsă colaborare cu responsabilii MAE Român și autoritățile diplomatice și consulare.
La realizarea noului consulat au lucrat 14 botoșăneni, angajați ai firmei lui Valentin Făgărășian. Acesta mai deține Asociația Culturală ”Ro.Ro” prin care sprijină diverse proiecte culturale, promovând Tradiția, obiceiurile și cultura românească – ”RePatriot”  Roma. Prin Asociația ”Propatria” a colaborat la organizarea Festivalului Internațional de Tinere Talente Românești”. Este lider al PNL în Italia, iar de curând a fost ales Președinte al asociației antreprenorilor străini din  Italia – CNA WORLD.

Consorzio Edile IRO din Italia caută 50 de muncitori în construcții din România