Cu câțiva lei, un om atins de cancer poate fi salvat

Cu câțiva lei, un om atins de cancer poate fi salvat

0 638
  • Cu câțiva lei, un om atins de cancer poate fi salvathttp://www.informatorulbt.ro

Cu câteva săptămâni în urmă am adus în atenția opiniei publice cazul Irinei Țurcanu din Botoșani, care, cu toată rușinea, și-a călcat pe demnitate și a cerut public ajutorul semenilor. Acum, necazul ei pare să fie și mai negru decât anterior. Nu degeaba se spune că un necaz nu vine nici-odată singur. Acum, medicii au descoperit că soțul Irinei, Liviu Marcel Țurcanu are o formă de cancer la gât și doar o intervenție chirurgicală foarte rapidă îl poate salva.

Soția l-a dus la spitalul județean Botoșani pentru o consultație, moment în care a început calvarul. Un reputat doctor botoșănean, i-a sugerat să meargă de urgență la Iași pentru operație. Altfel totul poate degenera. Iremediabil, regretabil și dramatic pentru întreaga familie. Pentru a primi biletul de trimitere la spitalul din Iași, cât și pentru efectuarea intervenției chirurgicale, Marcel Țurcanu are nevoie acum de circa 1500 lei. Bani pe care familia nu îi are.

Irina Țurcanu cere acum cu disperare sprijinul românilor cu suflet pentru a-și putea duce soțul la Iași, la operație. ”Nu este o sumă mare pentru unii. Nu e nevoie de mii de euro cum auzisem și m-am speriat la început. Dar, nu avem. Pentru 1500 de lei pe care nu îi avem, moare omul în casă. Rog pe toată lumea, care vrea să ne ajute, mă pot suna pe telefon. Când am cerut prima dată ajutor, am fost ajutată. O familie ne-a adus alimente. A văzut articolul pe internet, ne-a contactat și ne-a ajutat cu alimente. Mai multe zile am avut tot ce ne-a trebuit pentru copii. Acum problema este mult mai gravă. Nici nu știu la cine să apelez. Dacă se vor găsi oameni de bine care să ne ajute și acum, poate ne va ajuta Dumnezeu să găsim și acele metode prin care să le fim recunoscători cândva”, a spus Irina Țurcanu.

Mai trebuie să precizăm că o doamnă cu suflet mare, stabilită în Brescia, și-a oferit sprijinul după primul strigăt de ajutor al botoșănencei. Femeia cu suflet larg a citit articolul anterior și ne-a contactat pentru a-i oferi informații suplimentare, astfel încât să ajute familia Țurcanu în cursul acestei luni, când va reveni acasă, la Botoșani.

Irina Țurcanu poate fi contactată la numărul de telefon:  0754638227.