De ziua românilor un șef de județ scoate în stradă jumătate de...

De ziua românilor un șef de județ scoate în stradă jumătate de milion de oameni Vezi cum și de ce

0 444

De ziua românilor un șef de județ scoate în stradă jumătate de milion de oameni Vezi cum și de ce

Cu prilejul sărbătorii de 1 Decembrie – Ziua Națională a României, Consiliul Județean Botoșani, în colaborare cu Orchestra Populară Rapsozii Botoșanilor, va oferi un recital de excepție la care sunt așteptați să participe toți botoșănenii. Printr-un anunț public, șeful CJ Botoșani a chemat în fața instituției toată suflarea județului pentru a se uni într-o horă de zile mari. Dacă toți botoșănenii vor da curs invitației șefului CJ, Costică Macaleți va rămâne în istorie ca singurul politician care a scos în stradă aproape jumătate de milion de oameni – conform ultimului recensământ județul are 412.626 de locuitori.  Dacă vor fi sau nu atâți oameni la spectacolul organizat de cele două instituții, aceasta ține de acum de cât de puternic este sentimentul de român a fiecăruia dintre cei aproape jumătate de milion de botoșăneni. Mândri că sunt români, șefii județului vor deschide spectacolul cu celebrele fete din Botoșani a căror melodie ”Hai la Botoșani” a făcut înconjurul lumii.
„Invit toți botoșănenii pe data de 1 decembrie, începând cu ora 14, pe esplanada din fața Consiliului Județean, la spectacolul oferit de Orchestra „Rapsozii Botoșanilor”, condusă de maestrul Ioan Cobâlă, dirijor Ciprian Potoroacă și soliștii acesteia, printre care, Elena Mândrescu, Laura Ștefănescu Potoroacă, Petronela Rusu și Constantin Petrescu.
În deschiderea spectacolului vor cânta fetele din Botoșani ce au promovat județul cu melodia Hai la Botoșani!”, a anunțat Costică Macaleți, președintele CJ Botoșani.
Programul manifestării va conține muzică populară dar și cântece patriotice.

De ziua românilor un șef de județ scoate în stradă jumătate de milion de oameni Vezi cum și de ce