Dezvăluiri uluitoare despre mafia din România

Dezvăluiri uluitoare despre mafia din România

Gheorghe ZaineaExclusiv: dezvăluirile românului care a vrut să-l aducă pe regele Mihai, clandestin, în țară, în 1991 * Omul care a oprit mașina lui Ceaușescu de 4 ori * pe vremea împușcatului, împreună cu soția a sărit din tren și a fugit în Iugoslavia * a fost arestat în Iugoslavia și trimis în detenție în România * când a fost eliberat pe 21 decembrie 1989, a fost arestat iar de către cei de la Intercontinental * deși își duce zilele în căruț, a fost bătut de ”unul de la PDL”, care a fost Președintele CNAS – Duță Lucian * clipul unui protest al acestui om a strâns aproape un milion de vizualizări pe net * cei 12 apostoli ai corupției politice din România

Omul care nu se teme să-i ”scuipe” micimea în față clasei politice corupte din România, cel care, în căruț fiind, a fost bătut de un înalt șef al statului atunci când i-a cerut să îl trimită și pe el la un tratament peste graniță, acest OM, Gheorghe Zainea, a făcut o serie de dezvăluiri, în exclusivitate pentru ”Informatorul pentru toți românii”.

În decembrie 2014, la ședința solemnă din Parlament, dedicată împlinirii a 25 de ani de la revoluția din 1989, împreună cu un alt revoluționar, Gheorghe Zainea a stârnit un scandal demn de mantiile aurite ale propagandiștilor de toate culorile aflați atunci în sală. Cauza perturbării activității fățarnicilor din Parlament, a fost că că revoluționarilor nu li s-a dat dreptul la cuvânt. „Da-ţi-ne voie să vorbim şi mie, şi lui Dincă. De asta am ieşit în stradă. Este ziua noastră, nu a voastră, hoţilor ce sunteţi, puşcăriabililor!”, a cerut atunci Gheorghe Zainea. Acest moment a fost filmat și, postat pe net, a devenit aproape ”viral” – că tot e la modă termenul.

Zainea Gheorghe1”Reacția clasei politice se vede și azi, când am peste 600 de mii de vizualizări ale clipului postat ulterior pe pagina mea de net. Nu mă interesează că mă vede lumea. Pentru mine este important că lumea are o reacție. Și nu am decât vreo cinci comentarii negative la adresa mea sau a demersului de atunci. Dar știți cum e, ăștia pot fi securiștii și postacii de serviciu. Tocmai acum vroiam să postez Corupții și Hoții în Libertate. Și din ce știu eu până acum aceștia sunt: Marian Oprișan, Roberta Anastase, Varujan Vosganian, Toni Greblă, Crin Antonescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Traian Băsescu, Ecaterina Andronescu, Adrian Videanu, Șova și Duță Lucian”, i-a nominalizat Zainea pe politicienii români care ar trebui să aibă soarta decembristă a lui Ceaușescu.

Nu au fost încercări fățișe de a i se închide gura. Dar, intuind impactul social pe care îl poate avea gestul revoluționarului Zainea, serviciile oculte (nu secrete) aflate la mâna politicienilor i-au șters circa 80000 de vizualizări ale clipului postat pe net. Scopul a fost evident zădărnicirea popularizării interveției lui Zarnea în Parlament. ”Din toate țările mă caută și mă felicită pentru aceste clipuri.  Nu vreau să ajung în vreun partid. Eu nu fac politică. Deși au încercat mulți să mă cheme la ei, să fiu un fel de lider”, a explicat Gheorghe Zainea.

Acesta i-a scris președintelui Iohannis, exprimându-și nemulțumirea că s-a creat un precedent cu imacularea lui Varujan Vosganian. Președintele a trimis un răspuns scris eroului nostru, un răspuns în care susținea că nici el nu este de acord și va lua atitudine în lumea politică. Interesant este că, într-o intervenție avută în Parlament, președintele României a declarat public totalul său dezacord cu securitatea de castă creată de corupți în Parlament.

Gheorghe Zainea susține că are multe idei despre cum se poate face politică și altfel în această țară. Dar mai ales ne-a povestit că românii nici să protesteze nu mai știu. ”Păi eu dacă vreau să fac ceva, așa, de să se uimească toată Europa, îmi iau vreo 2000 de oameni și mă duc să îi înconjor casa lui Videanu. Îi vedea pe ăia la Guvern cum se adună și stau cuminți în țarc. I-am spus lui Dincă, băi, eu cu mai puțin de 60 de inși am blocat intrările la o instituție de a intrat Văcăroiu prin spate. Și nu m-a mai dat nimeni de acolo”, a spus Zainea.

Pe vremea împușcatului de la Scornicești, Zainea a avut ”tupeul” de a opri de patru ori mașina lui Ceaușescu. Gheorghe Zainea, fost șef al Asociației de revoluționari Jilava 21, pentru a fugi din țară, a ales și el să treacă Dunărea înot într-o seară de iunie  1989. A sărit din trenul aflat în mișcare, împreună cu soția sa, Petruța, si cei doi copii de 15, respectiv 11 ani, Claudia și Cornelius, în apropierea viaductului și haltei Ilovita, la nici un kilometru de vechea Varciorova. Nimeriseră nu departe de un pichet de grăniceri.

”Să vă spun ceva ce nu știe toată România. Sunt primul român și singurul care a mers la Versoix, în 1991, și am vrut să-l iau pe rege în țară, să-l bag clandestin, ca șofer al meu. Dar nu a vrut, conștient fiind că poporul ba îl vroia, ba nu”, a mărturisit Gheorghe Zainea.

Acesta și-a încheiat cu subînțeles interviul dat redacției noastre: ”vreți interviuri despre mine? Păi vorbiți cu Iliescu, cu Oprișan, cu Ponta, cu Emil Constantinescu, cu regele Mihai…”. La scurt timp după publicarea acestui articol, filmulețul a fost șters de pe youtoube. Pentru românii de peste tot, puteți vedea în continuare clipul aici: