Doar inconștienții și complicii nu votează pe 25 mai

Doar inconștienții și complicii nu votează pe 25 mai

308049_478225912226015_340706605_nIonuț Părăușanu – un român, din Vâlcea, fondator al platformelor de adopții on line pentru câini și al altor site-uri care militează pentru protecția mediului, prieten al publicației noastre, ne-a trimis un mesaj pe care considerăm de cuviință să-l facem public. Dincolo de simpatiile sau antipatiile pe care le avem față de unii politicieni, sau față de toți, logica lui Părăușanu ar trebui împărtășită de toți românii care știu ce vor pentru ei și pentru copiii lor. Redăm textul, astfel cum ne-a fost transmis. ”Buna Marian, am vazut ca au aparut pe Facebook evenimente care indeamna la boicotarea alegerilor pentru Parlamentul European, insotite de solicitari pentru reducerea numarului de semnaturi necesare inregistrarii partidelor politice.

Iti scriu pentru ca am simtit nevoia sa justific, in nume personal, alegerea de a merge la vot. Fac parte din categoria oamenilor care nu arunca la gunoi un obiect stricat fara sa incerce sa-l repare. Nici nu-i transmit semnale de pe margine asteptand sa se repare singur, ci ma implic! Prezenta la vot, indiferent cui ii este acordat, este un vot pentru o democratie autentica. In particular, prezenta la vot pe 25 mai va fi un vot pentru o Europa unita. Un vot pe care il voi da din toata inima. E important sa incepem sa avem asteptari de la oamenii care ne conduc destinele si sa le atragem atentia, din calitatea de votant, atunci cand actiunile lor sunt impotriva aspiratiilor si idealurilor noastre.

Pentru cand partidele politice nu ne mai reprezinta, am propus si va invit sa sustineti in continuare: www.vremindependenti.ro siwww.vreminitiative.ro”.