Doi deputați se leapădă de Satana de la Târgoviște după ce au...

Doi deputați se leapădă de Satana de la Târgoviște după ce au lins același blid

0 638

În jurul orelor 13.00, ieri, deputatul pesedist supranumit ”Chinezul” pentru afacerile murdare pe care le-a avut pe vremuri, a postat pe contul său de facebook o bombă lacrimogenă. ” Încă de când am intrat în politică, nu am ezitat să fiu vocal și să îmi susțin punctele de vedere atunci când situația a impus-o, îndeosebi când s-au dezbătut probleme de interes național.

Pentru că imi iubesc țara și semenii, NU susțin cerințele UDMR și NU voi vota niciodată chestiuni absurde și care să fie în defavoarea poporului meu!!!”, a susținut public deputatul PSD de Botoșani, Răzvan Rotaru. Public – adică pe rețelele de socializare. Că în cercurile de mafioți ale PSD cu siguranță această atitudine este doar una dintre strategiile lor de tip Nero. Adică, implicați sau complici la pârjolirea unui neam (fie și prin acceptarea tacită sau declarată a susținerii față de Satana care le este președinte), dacă ”afacerea” dă chix au talentul de a poza în eroi, în bărbați cu sânge în instalație gata să se ia de gât cu tartorul. Și o fac într-o manieră în care cei mulți și nehârșâiți în tenebrele politicii de gheenă aproape îi cred.

Două ore mai târziu, în jurul orelor 15.00, colegul său de gintă, Costel Lupașcu, prin voia hazardului deputat

IM000891.JPG
IM000891.JPG

PSD de Botoșani, a făcut același gest. Doar că mesajul său sună ceva mai elevat, mai credibil. Și e și normal. Oricât ar vrea unii și alții uniformizarea gândirii și simțirii în PSD, lui Răzvan Rotaru alias Chinezul i-ar mai trebui câteva vieți, laice sau ”elitiste” pentru egalitate în balanță cu Lupașcu. ” Dragi români, Dragi botoșăneni, Dragi prieteni, Dragi cunoscuți sau necunoscuți,
În calitate de deputat PSD de Botoșani vă spun că, nu am votat ieri nimic, nu votez azi nimic si n-am să votez NICIODATĂ ceva care să aducă atingere țării mele, poporului meu!
Cu mâna pe Constituție și pe Biblie am spus la investitură și asta voi respecta:
„Jur credinţă patriei mele România;
Jur să respect Constituţia şi legile ţării;
Jur să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României;
Jur să-mi îndeplinesc cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor;
Aşa să mă ajute Dumnezeu”, a afirmat la fel de public și deputatul roșu bolșevic Costel Lupașcu. Drept pentru care nu m-am putut abține să nu îi dăm replica public, dar o facem și aici spre știinaț tuturor celor care nu sunt prieteni cu ei pe facebook, din motive tehnice sau din pricina greții de cei cu blazon roșu însângerat.

Nenicilor, domnilor, bădiile voastre, sau excelente, indiferent ce apelativ v-ar place, AȘA MAI VII DE ACASĂ! Chiar daca reacția dvs vine după ce a căzut înțelegerea șmecherului de Teleorman. Chiar așa, pe 19 iunie, sau cu alte ocazii triste similare,  unde erați? Sau azi aplicați proverbul cu vulpea care nu ajunge la struguri… Cum de ce? E clar, ca să nu vă scufundați odată cu epava. Rușine domnilor. Românismul, compasiunea și solidaritatea cu milioanele de suflete ale acestei țări care în ciuda voastră se numesc români, se exprimă, se manifestă, se aclamă sau se simte, separat sau laolaltă, ÎN FIECARE ZI. Ba chiar și noaptea. Deci, luați aminte, că tot vă place să acționați la adăpostul întunericului, și noaptea se pot face lucruri bune, nu doar distrugerea unei țări și a unui neam. Așa să vă ajute Dumnezeu.

Doi deputați se leapădă de Satana de la Târgoviște după ce au lins același blid