DOSAR COLUMBO A apărut al doilea dosar în curtea lui Șoptică...

DOSAR COLUMBO A apărut al doilea dosar în curtea lui Șoptică Deputatul scuipă în sân și are amnezie

1 652

După demararea cercetărilor penale în primul dosar care-l vizează pe deputatul Costel Șoptică, se pare că organele penale nu au altă treabă decât să-i distrugă candidatlui liberal viitorul de aur. Cucuveaua și-a făcut cuib în gospodăria lui Șoptică, iar dinspre strada Brătianu 118 (predestinat unui liberal ca el) se aude sunet de brățări. În curtea lui Șoptică a apărut și al doilea dosar penal. Cel cu privire la deszăpezirea efectuată , sau nu, la Darabani , prin iarna lui 2014. Șoptică scuipă în sân cu vehemență, se leapădă de tot ce mișună prin anturajul său și se dă lovit de habarnită. Dosarul nou întocmit de procurori a fost botezat cu Numărul 258/P/2016 și se pare că se află în lucru pe la cunoscutul magistrat Domnica Vartolomei Crăciun.

Șoptică se leapădă de Ana

Firma prin care s-a făcut deszăpezirea cu urmări penale este Ana Arhitectură & Construcții SRL. Aceași firmă care , recent, și-a băgat sculele prin peisagistica lacului Eminescu de la Ipotești, unde își are sălaș și candidatul Gireadă. Șoptică se jură că nu a auzit în viața lui nici de firma respectivă, nici de asociații sau administratorii ei, nici despre deszăpezire. ”Am văzut că m-ați sunat și săptămâna trecută. Dar credeam că e vorba de cevea…prin oraș. Habar n-am despre ce vorbiți. Nu știu, nu știu…habar n-am. Nici cine a deszăpezit, nu știu cine-i Ana. Nu am nicio treabă cu nimeni. Dacă vreți să mă înțelegeți e bine, dacă nu puteți să mă întrebați cât vreți. Nu știu cine este Dacău, nu am nicio tangență cu tot ce spuneți. Absolut nicio tangență nu am cu nimeni”, ne-a spus deputatul Costel Șoptică. Prin urmare ne vom abține de la orice comentariu, că altfel riscăm ca deputatul să jure că nici cu noi nu a vorbit. Dar vom reda datele așa cum sunt ele. Câteva. Cât să-i împrospătăm deputatului memoria. Sau…nu.

Cum a apărut Ana în cuibul Șoptică

În 2007 a fost înființată firma Ana Fashion SRL Botoșani, avându-i ca asociați pe Bogdan Hapău și Andreea Cătălina Prisăcaru  (Dacău). Administrator a fost numită Andreea. Printr-un contract de comodat (adică fără obligații financiare), soții Costel și Liliana Magda Șoptică, în calitate de proprietari, au dat în folosință gratuită 25 de metri pătrați din clădirea aflată în Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, societății Ana Fashion. Spațiul dat de pomană a servit ca sediu social. Ulterior, prin Hotărțra nr.1 din 21.11.2012, Ana Fashion a fost rebotezată și a devenit Ana Arhitectură & Construcții SRL Botoșani. Mai precizăm că Bogdan Hapău este frate cu soția deputatului. Mai adăugăm că Andreea Cătălina Dacău, de la firma rebotezată, avea domiciliul (poate îl mai aree, nu știm sigur) taman la aceași adresă cu Magda Șoptică, adică în Botoșani, pe Calea Națională nr. 90, sc.B,et.2, ap.4. Așa e domn deputat că parcă vă mai amintiți ceva? Sau soția derulează afaceri într-o manieră demnă de invidia serviciilor secrete…

Vom reveni cu detalii la timpul potrivit

DOSAR COLUMBO  A apărut al doilea dosar în curtea lui Șoptică Deputatul scuipă în sân și are amnezie