După ce a păpat banii poporului vrea să fie luat în brațe....

După ce a păpat banii poporului vrea să fie luat în brațe. Vezi despre cine e vorba

0 932

Sorin CornilaDupă ce a păpat banii poporului vrea să fie luat în brațe. Vezi despre cine e vorba

Sorin Cornilă, tânărul șef al liberalilor botoșăneni, cel care a purtat fără voia sa trena ”împăratului” Forin Țurcanu, și-a pus cenușă în cap și se vrea fată mare. Și asta după ce a fost ”abuzat” de mai marii partidului de N ori. Fără voia lui. Spune el. După ce a fost luat în vizor de DNA pentru oarece bănișori necurați via CJ Botoșani, Sorin Cornilă mai că s-ar vrea la pupitru de comandă dacă nu a tuturor tinerilor botoșăneni, măcar la amvonul Primăriei. Cu lacrimi de crocodil, Sorin Cornilă, asemeni lupilor flămânzi, a început să-și atace haita și să spună că el este Blândul Păstor. 

”Aflam din presă că nu știu ce voi fi dacă voi lua note de trecere, că voi fi consilier, membru în nu stiu ce consiliu de administrație, că voi fi viceprimar, voi fi director de nu știu ce instituție, eram cu numele prin toate structurile partidului. Și nu am fost întrebat vreodată dacă vreau.  Cam aşa am cunoscut eu politica. Din acest motiv susțin acțiunile tinerilor din stradă, acțiuni care m-au motivat și mi-au dat curajul să vorbesc. Îi înțeleg perfect, poate chiar mai mult decât cred ei pentru că știu pe pielea mea ce înseamnă. Nu vreau să interpreteze și să creadă că încerc să le confisc acțiunile. Vreau doar să le promit că pe poziția mea voi lupta alături de ei, voi lupta ca să nu mai fie tineri care să afle din presă că își donează casa. Ca să nu mai fie tineri care să fie întrebați ce bani au dat la partid, tineri cărora să li se spună că funcţia costă, că mai au de crescut, că sunt penibili, că pălăria e prea mare pentruei. DA, aici fac referire şi la Costel și Verginel, două persoane care luptă fără scrupule să-și conserve locul pentrucă au de recuperat bani, după cum mi-au spus ei înfață, fac puciuri și planuri de denigrare împotriva celor care nu intră în schema lor, încearcă când unul când altul să preia partidul. Vă spun eu domnilor: NICIODATĂ.
Politica nu se mai face cu bani şi cu modalităţi de defăimare, toate în interes personal şi pentru grupuri de interese. Tinerii din stradă vor NORMALITATE, vor oameni capabili care să ne ducă la asta. Pentru acelaşi lucru lupt şi eu şi îmi doresc să fiu alături de ei să strigăm împreună. De-acum încolo vă promit o transparenţă totală şi că nu voi mai lăsa să aibă loc derapaje de la valorile fundamentale ale liberalismului”, a susținut Sorin Cornilă într-un comunicat de presă.

„SC Powerline SRL Botosani a incheiat, in perioada 2012-2014, un numar de 15 contracte de prestari servicii, in valoare totala de 298.077 lei, platite cu sume de bani din bugetul unor institutiilor publice subordonate Consiliului Judetean Botosani, precum si un contract incheiat in luna august 2013, beneficiar fiind Consiliul Judetean Botosani si avand ca obiect executia si montajul a 260 panouri publicitare la nivelul judetului Botosani, in care era inserat mesajul cetatenii sunt sprijiniti de Presedintele Consiliului Judetean, in valoare de 130.000 lei, suma incasata in totalitate de SC Powerline SRL in luna decembrie 2013”, sustin procurorii DNA. Pentru banii primiti de la CJ, potrivit procurorilor DNA, firma reprezentantului Powerline, Sorin Cornila, ar fi cheltuit din bani personali 4.000 lei in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014.