Executor judecătoresc în stradă: lumea TACE de frica MOLIMEI ROȘII

Executor judecătoresc în stradă: lumea TACE de frica MOLIMEI ROȘII

4 1920

Sinziana Secrieru si molima rosie protest colectivUn executor judecătoresc din Botoșani a ieșit pe stradă, împreună cu propriul copil, în primele seri ale demonstrațiilor Colective de la Botoșani. După ce a fost văzută în mijlocul protestatarilor, a fost luată la bani mărunți de către cunoștințe și, mai ales, de către șefii politici. Cu atât mai mult cu cât tânăra executor judecătoresc abia fusese lansată, de curând, pe topoganul ierarhiei politice din PNL. Nimeni nu a suflat o vorbă despre strigătul ei de AJUTOR și solidaritate cu toți tinerii revoltați ai acestei țări. Nimeni nu a spus nimic din cauza apartenenței sale la PNL. Sau poate că pledoaria ei pentru o lume mai bună a părut a fi demagogie politică și încercare de a se ridica deasupra apocalipsei care a lovit partidele istorice. O atentă analiză a spuselor ei arată, însă, că tânăra nu-și neagă principiile politice și nici apartenența. Dar a găsit că este momentul să fie în stradă, alături de cei care gândeau și simțeau la fel ca ea dar nu aveau voie, curaj sau ocazia să o spună până acum. STRIGĂTUL executorului judecătoresc Sânziana Secrieru este URLETUL de neputință timp de un sfert de veac a întregului neam românesc. Citiți și vă înfiorați ce spune un executor judecătoresc despre molima roșie PSD de până acum:

Executor judecătoresc în stradă: lumea TACE de frica MOLIMEI ROȘII

”DE CE AM IESIT IN STRADA???
Primesc de dimineata telefoane de la cunostinte si de la unii lideri politici, o singura intrebare:de ce am iesit in strada?
Am să raspund la intrebarea tuturor pe calea facebook-ului : dragii mei SI EU sunt extrem de nemultumita de tot ce se intampla in Romania!
Jumatate din familia mea a murit datorita sistemului sanitar infect si a nepasarii celor din jur!

NIMENI NU PLATESTE!

Am ramas cu durerea si cu dorul!
Mama mea, care lucreaza in invatamant este supusa, alaturi de colegele ei la umilinte incredibile din partea sefei supreme de la Inspectoratul Scolar Judetean! Poate nu stiati ca esti obligat sa iubesti culoarea rosie, ca sa-ti fie aprobat un dosar la un concurs!

RUSINE!!!

De asta invatamantul romanesc a ajuns unde a ajuns! Concursurile se castiga pe pile si nu pe cunostinte! NIMENI NU PLATESTE!

TOATA LUMEA TACE DE FRICA!
Si nu in ultimul rand, lucrez intr-un domeniu in care sunt in fiecare zi dezgustata de mizeriile pe care le gasesc in justitie si cand incerc sa transmit mesajul RESPECTA LEGEA, mi se raspunde ca sunt prea mica sa pot lupta cu ei!

NIMENI NU PLATESTE!

Si eu tac, doar ca sa mai aiba angajatii mei un loc de munca.
Pentru toate aceste lucruri am intrat in politica! Nu vreau nici o functie, nu candidez nicaieri, vreau doar sa schimb ceva in tara in care traiesc! Si ca sa fiu sigura ca si generatiile viitoare vor lupta la fel, mi-am luat aseara copilul in strada, alaturi de mine, pentru ca vreau sa isi doreasca sa traiasca frumos, curat si cu principii puternice!
Copiii, prezenti aseara, au plans pentru vietile pierdute in Colectiv! Sunt copii care au realizat ca nu sunt ajutati in drumul lor in viata de nimeni, iar oamenii politici sunt indiferenti la strigatul lor de AJUTOR!
Asa cum transmit de dimineata tuturor, eu vreau sa schimb ceva si daca se considera necesar, imi dau demisia fara nici o problema din functia pe care o am in Partidul National Liberal! Multumesc prietenilor care ma sustin si care cred in mine!
Vreau doar sa strig AJUTOR alaturi de ei si sa confirm faptul ca nimeni nu ne poate obliga sa spunem sau sa facem doar ce ni se impune de CEI MARI!”, a scris executorul judecătoresc Sinziana Secrieru.