Fanii lui Rambo in concurs la Uvertura Mall

Fanii lui Rambo in concurs la Uvertura Mall

0 947

Fanii-lui-Rambo-la-Uvertura-MallDuminică, 19 aprilie, în intervalul 14:00 – 18:00, la etajul trei al Uvertura Mall Botosani, va avea loc o expoziție de arme airsoft. Începând cu orele 15:00, la ultimul etaj al parcării, atât pasionații cât și curioșii, vor avea ocazia să participe la demonstrații și să testeze armele printr-un concurs de tir. Echipamentele de airsoft sunt copii fidele ale armelor și echipamentelor folosite de forțele armate sau de către poliție.

Airsoft-ul a fost „inventat” în Japonia, în jurul anului 1970, pentru a asigura pasionaților de arme o alternativă, ca urmare a unei legi care interzicea deținerea de arme de către civili. Drept urmare, împătimiții de arme au fost aduși în situația de a produce replici cât mai precise.

Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar fictiv, fie ca hobby recreațional de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are câteva elemente comune, airsoftul se bazează pe onoarea individuală a jucătorilor, nu pe semne de vopsea lăsate pe echipament.

Evenimentul este coorganizat de Uvertura Mall și Clubul Sportiv AirSoft Botoșani.

 

Evenimentul de pe Facebook – https://www.facebook.com/events/357680767760172/

 

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 756 015 411