Forța România cheamă toți românii la eliberarea țării din mâinile hienelor politice

Forța România cheamă toți românii la eliberarea țării din mâinile hienelor politice

Timon Lipciuc presedinte MFRMișcarea Forța România, cea mai nouă acțiune populară, care se dezvoltă pe zi ce trece, și-a stabilit structura organizatorică. Având drept obiectiv final înființarea celui mai mare și mai activ partid politic, Mișcarea Forța România cuprinde în Biroul Permanent Central atât români rămași acasă, în România,  din diverse domenii de activitate, cât și români  plecați la muncă prin diverse țări ale Europei. Cert este că inițiativa înființării Mișcării Forța România aparține unui grup de români din Italia, Spania și Germania. Cu toate acestea, la nici șapte zile de la lansare, solicitările de aderare la această acțiune vin din toate județele țării, dar și din alte țări precum Canada. Aceasta dovedește nevoia românilor de a avea un partid nepătat politic, un partid al românilor de pretutindeni, un partid care să aibă ușile ferecate pentru orice hidră politică ce a contribuit la distrugerea României până acum. Românii s-au săturat de lupi în piei de oaie, românii s-au săturat până și de cei mai periculoși politicieni, adică cei care sunt capabili să îmbrace cojocul mițos al omului de rând și să se autoproclame păstor al sufletelor celor mulți și năpăstuiți 26 de ani.

Ion irimiea Prim vicepresedinte MFRRomânii din toate colțurile lumii au început să îi cunoască și să îi recunoască pe acești Iuda ai neamului românesc și îi vor condamna la exilul anonimatului, al uitării.

Obiectivele Mișcării Forța România sunt de monitorizare  și sancționare a activității aleșilor locali din structurile comunale, orășenești, județene sau naționale. Mișcarea Forța România și-a propus să ostracizeze orice act de corupție și să vegheze la respectarea drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor români, indiferent de țara în care, vremelnic, își duc existența.

Orientarea Mișcării Forța România și a viitorului partid care va purta același nume este de dreapta spre centru. Aceasta prespune că va apăra și promova proprietatea privată, dar va fi aproape și de clasa de mijloc, cea care a cam dispărut din România în ultimul sfert de veac. Prin dezvoltarea clasei mijlocii și prin relansarea agriculturii, România mai are o șansă. Atât Mișcarea cât și Partidul Forța România vor avea, totuși, un obiectiv din spectrul politic de stânga. Acesta va fi eliminarea totală a discrepanțelor dintre nivelul de trai al categoriei de cetățeni cu dizabilități și nivelul de trai al cetățenilor normali. Mișcarea Forța România combate discriminarea sub orice formă.

Gabriel Cuculici secretar general MFRServiciul la timona Mișcării Forța România este asigurat de următorul Birou Permanent Central:

Timon Lipciuc – Președinte (originar dn Botoșani, strănepot al răsculatului de la 1907, actualmente stabilit în Italia)

Ion Irimiea – Prim Vicepreședinte (originar din Bacău, actualmente stabilit în Italia)

Gabriel Cuculici – Secretar general (Tulcea, actuamente în Italia)

Leo Dinu Gheorghe – Vicepreședinte (Vîlcea, actualmente în Italia)

Marian Moroșan – Vicepreședinte (Botoșani)

Paul Neagu – Vicepreședinte (Buzău, actualmente în Spania)

Leo dinu Gheorghe Vicepresedinte MFRTiberiu Adrian Șogor – Vicepreședinte (originar din Sibiu, actualmente în Germania)

Petrache Ioniță – Vicepreședinte (originar din Constanța, actlualmente în Spania)

Simona Haisan – Vicepreședinte (originară din Botoșani, actualmente în Italia)

Cristian Aldescu – membru BPC (Argeș, actualmente în Italia)

Cozmin Mozaceanu – membru BPC (Argeș)

Pentru orice relații sau solicitare de adeziuni, dar și pentru sugestii și sesizări, puteți scrie  conducerii Mișcării Forța România pe următoarea adresă de E-mail: miscareafortaromania@yahoo.com

Marian Morosan Vicepreședinte MFROrice român, de oriunde ar fi el, dacă are ceva de spus, dacă s-a săturat de sfidarea și ignoranța crasă a clasei politice din ultimul sfert de veac, dacă s-a săturat să fie nepăsător la durerile și nevoile societății românești, este chemat în Mișcarea Forța România pentru ca împreună să scăpăm acest neam de hienele politice, pentru liniștea copiilor și nepoților noștri, pentru odihna în pace a străbunilor noștri care se zvârcolesc în pământul vândut dușmanilor țării.

 

BIROUL DE PRESĂ AL M.F.R

Forța România cheamă toți românii la eliberarea țării din mâinile hienelor politice
Paul Neagu Vicepresedinte MFRTiberiu Adrian Sogor Vicepresedinte MFR 1Petrache Ionita Vicepresedinte MFRSimona Haisan Vicepreședinte MFR Org femeiCozmin Mozaceanu membru BPC MFRCristian Aldescu membru BPC MFR