Hrană pentru minte și trup la Uvertura Mall

Hrană pentru minte și trup la Uvertura Mall

0 870

DSC_3291Urmează un sfârșit de săptămână unic la Uvertura Mall. Sâmbăta este dedicată culturii și lecturii iar duminica este dedicată trupului, exercițiului fizic și nutriției. Vezi mai mult si participa

Sâmbătă are loc lansarea de carte, cel mai nou volum al scriitorului francez Claude Karnoouh –  „Raport asupra postcomunismului şi alte eseuri incorecte politic”, volum publicat în 2014 la Alexandria Publishing House și tradus de Teodora Dumitru.

Evenimentul se va desfășura în librăria Alexandria din Uvertura Mall (etajul 3), începând cu orele 14.00. Au răspuns invitației noastre de a lua parte la eveniment ca invitați speciali domnul Prof. dr. Iulian Nechifor de la Colegiul Economic „Octav Onicescu” din Botoşani și Gheorghe Median, muzeograf la Muzeul Județean de Istorie din Botoșani.

kangoo jumps2Duminică, de la orele 16:00, botoșănenii se pot relaxa participând la o demonstrație de Kangoo Jumps și Freestyler alături de antrenoarea Bella și pot afla lucruri noi și interesante despre nutriție și alimentația copiilor de la Gabriela Lungu, tehnician nutriționist. Evenimentul are loc la etajul 4, în zona Food Court.

„La Uvertura Mall dorim să avem evenimente care să stimuleze botoșănenii atât mintal cât și fizic, să avem evenimente culturale, dar și evenimente care să îi ajute pe cei care își doresc să aibă grijă de ei, pe cei care vor să fie mereu în formă. De aceea am decis să facem aceste două evenimente în același sfârșit de săptămână”, a declarat Corneliu Marcu, directorul Uvertura Mall.

Uvertura Mall organizează periodic evenimente de interes general pentru toți clienții săi dar și pentru toți locuitorii orașului Botoșani. Toate evenimentele sunt prezentate pe pagina noastră http://www.uverturamall.ro/evenimente.