HUNTERII CODRILOR, avocați, procurori,politiceni,primari și patroni

HUNTERII CODRILOR, avocați, procurori,politiceni,primari și patroni

Iubiți pentru spiritul de echipă sau disprețuiți pentru că împart moartea prin pădurile județului. Simpatizați pentru că sunt considerați oameni ”tari”, dar huliți atunci când tăria și-o demonstrează cu speciile de animale tot mai rare. Aceștia sunt vânătorii codrilor. Printre ei, pe lângă pasionații de vânătoare, se regăsesc și multe persoane cu ”gulere albe”, patroni, primari, procurori și politicieni sau avocați mai mult sau mai puțin cunoscuți în județ sau în țară. Vă prezentăm mai jos pe câțiva dintre aceștia, precum și o galerie foto cu unii dintre ei în plină acțiune.

Marian Bidașcă (Casa Lux), Tonino Boldea (Five Continents), Neculai Catană (Voronskaya), Iftime Vlad Valeriu (Elsaco), Gheorghe Nistor (Piscicola), Cornel Costică Șfaiter (Voronskaya), Costel Șoptică (deputat), sunt câțiva dintre membrii grupei de vânătoare 2016-2017 organizată pe fondul de vânătoare Văculești.

În grupa de vânătoare Vlădeni îi regăsim pe fostul primar de Curtești, actualmente viceprimar Dumitru Vițel și fiul acestuia Sorin Ionuț Vițel.

În arealul fondului de vânătoare Ștefănești întâlnim nume la fel de cunoscute botoșănenilor. Loredan Buraga (primar Mihălășeni), Petrică Chiribuță (fost viceprimar Trușești), Mircea Dănuța (fost lider al defunctului PSDR Botoșani, inteligent om de afaceri – la vremea lui), sunt câteva celebrități din  cele aflate în subordinea reprezentantului de grupă Dumitru Solomonescu ( Lacto Solomonescu de la Vlăsinești).vip-vitel-vanator-curtesti-2

În grupa de vânătoare Prăjeni a fost adăugat Bodo-Lutz Noack (preşedintele Asociaţiei Misionare „El rămâne credincios”, cetățean de onoare al municipiului Botoșani din 2013).

La doar câțiva kilometric de Prăjeni, în grupa de vânătoare Flămânzi îi regăsim pe Iulian Berescu (om de afaceri), Gabriel Cârlan (director Nova ApaServ- proaspăt ghilotinat politic), Constantin Poleac (instructor arte marțiale).

Într-o altă grupă de vânători, organizată de Gabi Curelariu pe zona Bălușeni, îi regăsim pe Dinu Buceceanu (avocat), Corneliu Daniel Furtună (profesor, jurist, politician), Ion Tatarciuc (patron), Vasile Viorel Porumb (procuror șef DIICOT Botoșani) și Elena Daniela Lungu (avocat).

Alte personaje deținătoare de flinte vânătorești au mai fost prezentate de-a lungul timpului în publicația noastră. Dintre aceștia îi amintim pe senatorul Corneliu Popescu, Sorin Gânga – primar Văculești și Marian Luchian – primarul de la Hlipiceni (a se vedea foto).

HUNTERII CODRILOR, avocați, procurori,politiceni,primari și patroni

corneliu-popescu-la-vanatoare-cu-mihai-luca

sorin-marin-ganga-primar-vaculesti-si-mistretul

 

 

 

 

 

vip-vitel-curtesti-vanator

 

 

primarul-luchian-hlipiceni-pusca-cu-luneta