Iepurasul de Paste imparte bucurii la Uvertura Mall

Iepurasul de Paste imparte bucurii la Uvertura Mall

0 755

DSC_4215Uvertura Mall te așteaptă în săptămâna dinaintea Paștelui cu multe surprize. Sute de vouchere de cumpărături pentru clienții Uvertura Mall și ouă de ciocolată pentru copii.

În fiecare după amiază copii vor primi ouă de ciocolată de la cel mai alb și pufos iepuraș de Paște. Aceștia se vor bucura de întâlnirea cu Iepurașul pufos dar și de surpriza dulce pe care Uvertura Mall în parteneriat cu Carrefour  Market le împarte în această săptămână.

Cadouri vor primi și cei mari, ei primesc automat un Voucher de cumpărături dacă au făcut cumpărături în Uvertura Mall de minim 50 de lei. Voucher-ul de cumpărături va fi revendicat de la etajul 3 al Uvertura Mall pe baza bonului de cumpărături.

Botoșănenii vor avea reduceri și promoții în această perioadă la peste 40 de magazine. Lista magazinelor și a promoțiilor se găsește pe pagina Uvertura Mall.

În această perioadă ne-am gandit și la cei care au nevoi de ajutor, veți găsi în fața supermarketului Carrefour Banca de Alimente, unde puteți dona pentru cei care au nevoie de ajutor pentru masa de Paște. Programul Banca de Alimente este realizat în colaborare cu Crucea Roșie.