In luna indragostitilor traieste iubirea la Uvertura Mall

In luna indragostitilor traieste iubirea la Uvertura Mall

0 759

UVM - afis A 2 februarieÎn acest week-end la Uvertura Mall: Sâmbătă și duminică, 14-15 februarie 2015, vor avea loc la Uvertura Mall cinci evenimente adresate botoșănenilor.

 Trăiește IUBIREA la Uvertura Mall

Sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 14:00, botoșănenii sunt așteptați la Uvertura Mall cu un program artistic complet susținut de trupa Evolution, Clubul Sportiv Moda, Lorena Andreea Chebac, Karina Todireanu, Mădălina Ignat, Codruța Barariu, Oana Aparasca, Mihai Georgiana, Marlena și Ioana Ignat. De la ora 16:00, la etajul 3, invităm cuplurile să se căsătorească pentru o zi. Fiecare participant va primi câte o diplomă iar primele 100 de cupluri vor primi cadou o fotografie.

 

 

masa obiecte

 

Colectare de obiecte din perioada comunistă

Sâmbătă și duminică, 14-15 februarie 2015, între orele 12 :00 – 16 :00, la parter al Uvertura Mall, voluntarii Muzeului Vieții Cotidiene în Comunism, așteaptă botoșănenii să doneze în regim de gratuitate obiecte din perioada comunistă.

Obiectele colectate vor fi folosite pentru crearea primului Muzeul dedicat vieții cotidiene a românului în perioada comunistă din România. Fiecare donator va fi înscris în Registrul Donatorilor.

Mai multe informații pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/MuViCC și site http://www.muvic.ro/

Karate

Facepainting și modelare baloane

Sâmbătă și duminică, între orele 16:00 – 18:00, la etajul trei al Uvertura Mall, toți copii dornici de distracție și cu imaginație sunt așteptați pentru facepainting și modelaj baloane. Participarea este gratuită.

Cursuri gratuite de karate pentru copii

Duminică, 8 februarie, între ore 11:00 – 12:00 la etajul patru al Uvertura Mall, va avea loc un curs gratuit de karate pentru copii, unde sunt invitați toți copii dornici de mișcare și distracție. Participarea la curs este gratuită.

G-Power

Ziua „despărțirilor” la Uvertura Mall!

Duminică, 15 februarie 2015, începând cu orele 17:00, la etajul 4 al Uvertura Mall, Școala de dans G-Power invită toate cuplurile să învețe o coregrafie pe piesa „Vreau totul înapoi” cântată de botoșăneanca Francisca, finalista de la X Factor. După ce o va preda pe înțelesul tuturor (dansator sau începători) la final această coregrafie va fi filmată și postată pe pagina de Facebook a Școlii de dans G-Power.

Pentru mai multe informații contactați:

Răzvan Pascal

Specialist Marketing

Email: razvan.pascal@uverturamall.ro

Mobile: +40 756 015 411