INCREDIBIL: Poliția cercetată pentru crimă – sentință amânată pentru 8 noiembrie

INCREDIBIL: Poliția cercetată pentru crimă – sentință amânată pentru 8 noiembrie

 Incredibil dar adevarat! Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP), Botosani a fost citat în calitate de parte responsabilă civilmente într-un dosar de crimă. Toate acestea par desprinse dintr-un film cu mafioti si politisti, dar din pacate sunt fapte reale, petrecute in Viisoara, Botosani. Mai exact in urma cu cativa ani, seful Postului de Politie Viisoara, Grigore Mircea, a ucis in bataie o persoana in timpul unei anchete, drept urmare aceasta a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru omor deosebit de grav.

Magistraţii au dispus insa si citarea IJP Botosani, după ce s-a stabilit că Grigore Mircea ar fi comis omorul în timpul exercitării atribuţiunilor de serviciu.

Tot in acest dosar au mai fost inculpatii si alti politisti: agentii Dan Sebastian Bonchiş şi Bogdan Vasile Pricope, care ar fi participat la agresiune, aceştia fiind judecaţi pentru purtare abuzivă in exercitarea functiei.

            Cazul a fost judecat ieri de catre procurori, care in urma analizei dosarului si audierea mai multor martori au amanat sentinta pentru 8 noiembrie.