Îngerii politicii i-au mai dat 4 ani primarului Portariuc

Îngerii politicii i-au mai dat 4 ani primarului Portariuc

0 745

Ovidiu Portariuc sondaj psd alegeri primar botosaniPotrivit unui sondaj realizat la comanda PSD Botoșani, dacă duminică ar fi alegeri pentru Consiliul Local, PSD ar obține un scor de 47,8% din voturile alegătorilor, iar PNL s-ar situa pe locul doi în topul preferințelor alegătorilor, cu 36% din voturi. În același timp, botoșănenii care l-ar vota ca primar pe fostul edil al municipiului, Cătălin Flutur ar număra doar 37,8% din totalul votanților. Și asta pentru că actualul primar, Ovidiu Portariuc ar fi votat fără să stea pe gânduri de către 47,1% de botoșăneni. La preferințele politice pentru Consiliul Local rezultatele sondajului arată și o creștere ușoară a simpatiei botoșănenilor față de partidul lui Băsescu, PMP, al cărui președinte botoșănean Mihai Țîbuleac ar fi propulsat în fotoliul de primar de către 7,2% dintre botoșăneni. Preferată pentru funcția de primar al municipiului de către 5,3% dintre botoșăneni, Liliana Mincă de la UNPR s-ar clasa pe locul 4. Totodată, sondajul reliefează o încredere mai mare a botoșănenilor în Liliana Mincă decât în partidul pe care îl reprezintă. În mod similar, în ce privește numărul simpatizanților ALDE aceștia plasează alianța politică pe locul trei pentru Consiliul Local, dar îl trimite la coada clasamentului pentru Primărie pe Dumitru Zmău, lider ALDE.

sondaj psd ovidiu portariuc botosaniSatisfăcut de rezultatele sondajului, Ovidiu Portariuc și-a scos pălăria în fața botoșănenilor: ”Multumesc tuturor botosanenilor care au ramas alaturi de noi in ultimii ani, in efortul pe care il facem pentru a moderniza orasul si a elimina coruptia din administratie. Va promit ca vom continua procesul de modernizare si deschidere a PSD la nivel local. Orice om cinstit si corect, care nu are probleme cu legea, este binevenit alaturi de noi!”.
Sondajul a fost realizat in perioada 1-7 ianuarie, pe un eșantion de 1.034 de chestionare aplicate la domiciliul respondenților, înscriindu-se într-o marjă de eroare de ±3%. Sondajul a fost realizat de PIAR MEDIA, singura agenție care a anticipat corect rezultatele de la ultimele scrutine electorale din județul Botoșani.

Îngerii politicii i-au mai dat 4 ani primarului Portariuc