Investitorii chinezi încântați de primarul Portariuc cu 50 de fabrici și tineret...

Investitorii chinezi încântați de primarul Portariuc cu 50 de fabrici și tineret iubăreț

Portariuc si chineziiInvestitorii chinezi încântați de primarul Portariuc cu 50 de fabrici și tineret iubăreț

Primarul municipiului Botoșani s-a obișnuit să completeze lipsa de informare din media botoșăneană, sau informarea nu tocmai pe calapodul său, prin postări proprii pe pagina sa de Facebook. Așa se face că și după vizita potențialilor investitori chinezi la Botoșani, Ovidiu Portariuc susține că i-a încântat pe verișorii lui Jackie Chan cu tineretul iubăreț din Botoșani și fabricile din acest municipiu, nu mai puține de 40 și nici mai multe de 50. Cert este că un astfel de proiect, dacă s-ar materializa, dacă va fi dus mai departe de intenții embrionare, dincolo de politică și demagogie ieftină, atunci cu siguranță Portariuc, cu sau fără încă un mandat, își va asigura un loc meritat în panteonul edililor meritorii ai acestui municipiu.

”Reprezentantii uneia dintre cele mai mari companii de constructii din China cu o cifra de afaceri anuala de 4 miliarde de dolari au ajuns zilele trecute la Botosani, dupa demersuri care au durat aproape un an de zile.

Interesati in a construi locuinte in toata regiunea de N-E, in municipii resedinta de judet, au intrebat care sunt perspectivele de dezvoltare a orasului si daca merita sa construiasca aici, daca tinerele familii se vor stabili in oras.

Portariuc si chinezii 1Le-am aratat orasul, le-a placut foarte mult! Le-am prezentat datele demografice care arata foarte bine, anual avem 5-600 casatorii, anual apar aproximativ 1000 de locuri de munca noi dupa datele trimise de statistica.Avem peste 40-50 de fabrici care isi extind anual activitatea.E un oras verde, curat, sigur, linistit in care ai toate facilitatile moderne: comert civilizat, internet, cinematograf, mall ,etc..Le-am vorbit de marile investitii ale municipalitatii aflate in derulare si le-am prezentat stadiul lucrarilor la Pracul Cornisa de care au parut foarte interesati.

Va tin la curent cu evolutia acestei relatii importante pentru orasul nostru”, a susținut Ovidiu Portariuc, edilul municipiului Botoșani.