Ispita lui Becali l-a pârât la deputatul Mincă. Ludovic Orban, reclamat și...

Ispita lui Becali l-a pârât la deputatul Mincă. Ludovic Orban, reclamat și el

0 537

Gigi Becali, autoproclamat războinic al luminii, descins din neanderthal în Parlamentul României, și-a pus în cap sexul frumos. Cu Dumnezeu pe blazon și cu diavolul ascuns în vocabular, și-a dat misoginismul pe față. Folosind cuvintele cele mai des rostite la strunga de prin Apuseni, Becali a jignit în cel mai grosolan mod o serie de doamne de prin politichia românească sau din tagma gardienilor democrației – presa. Așa se face că Gigi Becali a fost pârât la Comisia pentru egalitatea de șanse din Camera Deputaților, prezidată de deputatul botoșănean Liliana Mincă. Cea care nu a mai suportat comportamentul de grotă al ciobanului Gigi este fosta imagine a PNG în județul Bistrița, actuala peremistă Anca Cârcu. Aceasta a mai fost supranumită ispita lui Becali. În aceeași comisie va ajunge zilele acestea și o altă plângere la adresa lui Becali, formulată de democrat liberala Anca Constantinescu, deranjată, de asemenea, de politica manelistă promovată de Gigi, dar mai ales de limbajul vulgar al deputatului liberal și de disprețul afișat față de reprezentantele sexului frumos. Deputatul Ludovic Orban a fost și el pârât la comisia parlamentară prezidată de botoșăneanca Liliana Mincă. Deputatul Andreea Maria Paul s-a adresat Comisiei pentru egalitatea de șanse din Camera Deputaților, cerând retragerea deputatului Ludovic Orban din aceeași comisie. Cum va proceda Președintele comisiei, deputatul botoșănean Liliana Mincă, vedeți declarația în videoclipul de mai jos.

Cum s-a supărat ”ispita” pe Becali

Deputatul PNL a fost invitat să comenteze mai multe subiecte ”fierbinți”, iar printre acestea se număra și plângerea făcută la adresa sa de Cârcu la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, unde a fost reclamat că jignește femeile și le aduce prejudicii de imagine. Subiectul l-a ”aprins” pe latifundiarul din Pipera, care a caracterizat-o în termeni vulgari, considerând că peremista din Bistrița-Năsăud este ”de pe centură”, afirmând chiar că ”s-a interesat de ea” și, mai mult, că ar arăta ca o matroană de bordel, comentând fotografiile cu bustul proeminent care rulau pe ecran. Becali a mai spus că nu l-ar tenta în niciun fel, spunând chiar că se simte stânjenit când vede un astfel de decolteu. Becali urmează să fie la citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, dar a afirmat că ”nu dă doi bani” pe această plângere și nu va da curs niciunei citații, chiar dacă riscă o amendă de 8.000 de lei. „Este o femeie de doi lei. Dacă îmi trimit citaţie o iau şi mă duc cu ea la toaletă. Nu mă cheamă pe mine nimeni pentru o femeie de doi lei. Pentru mine femeia e sfinţenie. Femeia înseamnă Maica Domnului care l-a născut pe Hristos. Când una e idioată, îi spun că e idioată şi gata!”, a declarat Becali la România TV. „Credeţi că femeia asta cu ţâţele pe afară mă poate pune pe mine pe drumuri? Femeile cu ţâţele scose sunt femeile care îl slujesc pe Satana”, a mai spus revoltat Becali. Cum și-a câștigat Anca Cârcu statutul de ispită, vedeți declarația ei în materialul VIDEO.

Cum a jignit-o Becali pe Anca Constantinescu

„Nu stau. Femeia asta vrea sa fie deputat, a şi fost. Mă, dacă femeia asta a fost deputat, mă, dacă vrea să mai şi fie deputat cu faţa asta, are faţă de hoţ de buzunare. Eu îi transmit să nu se mai ducă pe tramvaie să fure din buzunare… Nu mai intru în emisiune dacă îmi dai o arătare d-asta. Eu nu intru cu toate arătările în dialog. Îmi dai mie pe dihania aia să vorbească cu mine.. Nu mai puneţi mie femei în dialog, nu sunt în campanie electorală să-mi dai mie toate dihaniile in dialog„, a spus Becali.