Jupânul PRU-nist a dat cu mucii Dâmboviței în fasolea PSD-istă

Jupânul PRU-nist a dat cu mucii Dâmboviței în fasolea PSD-istă

Bogdan Diaconu, liderul național al PRU, a fost prins cu ocaua mică, mică de tot. La Botoșani. Exact la nouă luni de la conceperea unei gogomănii cât neocomunismul de mare. Au existat multe șanse ca această chiuretare politică să se facă înainte de termenul de 9 luni, dar Diaconu a știut să se abțină. La 24 martie, anul acesta, la Botoșani, în exclusivitate pentru www.informatorulbt.ro , Bogdan Diaconu mințea de nu știau botoșănenii ce radiații loviseră ghioceii din spatele Hotelului Rapsodia. După nouă luni, ecograful informațiilor pe surse a dovedit bănuiala noastră de atunci. Diaconu are tangență și congruență și ce vreți dumneavoastră cu PSD.

Prezent la Botoșani, la Conferința Județeană a PRU Botoșani, Bogdan Diaconu a fost provocat în martie să explice dacă el și partidul său este o unealtă a PSD și dacă este posibil ca el să fie un pion al bolșevicului Ion Iliescu și, implicit, PRU o sectă partinică pe filiera Iliescu – Moscova. Răspunsul deputatului Bogdan Diaconu a fost de lepădare totală de satana pesedistă și de oripilare la auzul numelui vinovatului de genocidul din 89. ” Nu suntem satelitul nimănui, nu numai al PSD-ului. Nu avem finanțatori, nu avem jupâni  și de aceea suntem liberi. Iar pe Iliescu nu-l am nici deasupra nici în spate. Din păcate, Ion Iliescu a făcut mult prea mult rău acestei țări și acestei națiuni și unul dintre obiectivele pe care noi le avem trecute în statut este cel de unire ale celor două state românești de pe harta Europei. Acest obiectiv, acest ideal a fost ratat prin anii 1990, într-un moment extraordinar de prielnic,  tocmai de Ion Iliescu și noi considerăm acest lucru ca fiind o crimă istorică  la adresa națiunii. Este un lucru pe care nu o să i-l iertăm niciodată”, a devoalat Diaconu politica partidului vizavi de partidele neocomuniste și bolșevicii care au contaminat sistemul politic de un sfert de veac. Dar, astăzi, s-a dovedit că politica lui Diaconu este una de factură mai veche și cu efecte devastatoare, bazată pe principiul aplicat în declarații ”dinainte-i vopsit gardul, iar în spate-i leopardul”.

O publicație centrală a publicat ieri oarece stenograme conform cărora Bogdan Diaconu a pus la cale, în timp, un plan diabolic pentru acapararea electoratului, cu Ponta și Ghiță în roluri primordiale. Chiar dacă la butoanele pupitrului de comandă ar fi tot Diaconu. Crede el… Stiripesurse.ro a susținut, conform stenogramelor că PSD ar deveni stânjenitor pentru puterile străine și că ar exista o convenție, mai mult tacită decât scrisă, de rupere a bătrânului amut politic. Și, în acest joc politic, personajele cheie ar fi Ponta, Ghiță, Sturzu și încă o perso-nulitate. Iată cum s-a dovedit, iar, că minciuna are picioare scurte și că Informatorulbt a avut toate motivele să-l suspicioneze pe Diaconu în martie. Chiar dacă acesta a disimulat foarte bine , atunci, intenția de a-l disipa pe interlocutor pentru neobrăzarea de a-l întreba așa ceva. Acum, completăm informațiile celor din capitală cu alte date, pentru întregirea tabloului. Ieri, prin București, se vorbea pe după obeliscurile și coloanele Parlamentului că ar fi semnat la PRU inclusiv Adrian Năstase. Tot ieri, deși încă nu s-a spus nimic, un parlamentar de Cluj a trecut cu tot harnașamentul la PRU. Diaconu își cunoaște bine interesul. Școlit la PSD, Bogdan Diaconu a creionat PRU după o lungă dispută ideatică și ideologică prin bucătăria PSD. Devenit un chimpe în coasta PSD-ului de atunci și redus permanent la tăcere ori de câte ori ridica vocea mai mult decât îi era permis, Bogdan și-a făurit barca sa care, treptat, a devenit vaporaș. În preajma alegerilor tinde să devină corabie numai bună de luat la bord toți naufragiații. Prioritate au cei cu carnete roșii. Pe bună dreptate, un om din primele rânduri ale politicii din România îmi spunea că Bogdan Diaconu este pe sens unic, este exponentul lupilor tineri, care știu să folosească mașinăria mentorilor lor pentru a dinamita garda veche. Iar ce nu vor reuși acum, vor întregi în următorii patru ani. Vorba unuia dintre ei, mason de sacrificiu: AM ZIS!

Jupânul PRU-nist a dat cu mucii Dâmboviței în fasolea PSD-istă