Locotenenții diavolului rânjesc de după perdele în Guvern. Grevistul foamei din Broșteni...

Locotenenții diavolului rânjesc de după perdele în Guvern. Grevistul foamei din Broșteni nu renunță

Locotenenții diavolului rânjesc de după perdele în Guvern. Grevistul foamei din Broșteni nu renunță

Iulian Dumitrescu din Broșteni – Suceava continuă greva foamei la Ministerul Economiei. Mascarada de guvernare a continuat ieri. Șeful Corpului de control al ministrului a avut o întrevedere cu Marcel Hlihor, consilier local în Broșteni și cel care se află permanent la București pentru a-l susține pe Dumitrescu. Caracatița corupției are brațe mai multe și rădăcini mai adânci decât Stejarul din Borzești. Ițele telenovelei duc spre Primul Ministru Mihai Tudose. După ce au vândut primarului Chiriac din Broșteni un bloc cu tot cu locatari, fără să aibă vreun drept de a vinde, fără să fie proprietari, cei din Minister au sugerat să renunțe la blocul cu pricina. Cu o condiție: protestatarii să renunțe și ei la celelalte dosare și sesizări prin care îl incriminează pe edilul din Broșteni care a cumpărat tot orașul prin diverse suveici și șmecheri din Guvern. Instituțiile statului, gen DNA, ANI, DGA și celelalte nu cârtesc în front. Ordinul politic este mai puternic decât orice jurământ sau conștiință de neam, de țară, de OM. Locotenenții diavolului și-au făcut culcuș în instituțiile statului. Centrul de comandă se află în Guvern. Actualul premier a fost ministru al Economiei în perioada în care primarul din Broșteni a comis o serie de ilegalități cu girul Ministerului. Este de înțeles de ce instituțiile coercitive ale statului se spală pe mâini și preferă să se ocupe de găinării.

Vrând să salveze pielea corupților, Corpul de control al ministrului Economiei a propus o altă măgărie

Ieri, grevistul a fost amăgit că, după o nu știu ce ședință, Corpul de control al ministrului Economiei îl va suna pentru a discuta despre protestul său. Că, vezi Doamne, nu le dă voie legea să discute direct cu greviștii. Evident a trecut toată ziua și nu a discutat nimeni cu Iulian Dumitrescu. L-au primit, însă, în birourile lor, pe consilierul local Marcel Hlihor. ”Eu când am atacat în instanță, am vizat aceleași obiective: complexul comercial, centralele termice și blocul. Toate acaparate de primarul Chiriac. Corpul de control spune că din punctul lor de vedere obiectul sesizărilor mele a fost doar blocul. Au spus că cedează blocul și atât. Când a ajuns la Parchet la Vatra Dornei dosarul meu, au defalcat, au făcut alte dosare, au ajuns la clasare. Acum, mă întreb eu, ce vor ei să facă? Declasează un dosar? De ce? De ce trebuie să fie așa? De când viețile și bunurile oamenilor au devenit troc pentru cei din Minister? Doar ca să nu se îndrepte împotriva capului mafiei din Broșteni, în speță primarul? Peste mine nu vor putea să treacă. Încă aștept să vină cu documentele lor și le arăt și eu ce am în geanta asta de un  metru pe 40 de centimetri. Documentele din geanta asta arată clar cât de cruntă este corupția la Broșteni”, a transmis grevistul Iulian Dumitrescu, exclusiv pentru COLUMBO, direct din fața Ministerului Economiei. Ceea ce fac guvernanții în cauză, acum, nu este decât să caute și să uzeze de diverse tertipuri pentru a acoperi ”minunile” primarului din Broșteni. O asemenea vasalitate față de primarul din Broșteni nu este posibilă decât atunci când căpeteniile mafiei sunt taman în structurile supreme ale statului. ”Eu am vorbit cu șeful Corpului de control al Ministrului. Jurist de meserie, a lucrat cândva pe la ANI și a fost transferat aici. Cu Dumitrescu nu vrea să discute că este protestatar și nu îi permite legea. Cel puțin așa mi s-a spus. Nu știu dacă e așa. Singura ipoteză în jurul căreia s-au învârtit a fost să cedeze blocul și celelalte sesizări…să rămână… în aer. Și așa se învârt în cerc. Ipoteza ar fi fost soluția dată de comisia constituită pentru cercetarea sesizărilor lui Dumitrescu. Ministerul a făcut un raport, semnat de Ministrul Economiei de la vremea acea, actual Premier Mihai TUDOSE. În 28 martie a fost transmis către SICE Suceava, și de acolo probabil, conform scenariului lor, va pleca cu propunere de clasare”, ne-a spus și consilierul local Marcel Hlihor din Broșteni. Dacă nici în cursul zilei de astăzi nu îl vor primii cei din Minister, Iulian Dumitrescu a spus că va solicita intervenția DNA și a DIICOT-ului. Și va solicita să fie prezent și un reprezentant al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Calificările reale ale aghiotanților lui Satan din Guvernul României

Mihai Tudose  a mai fost ministru al Economiei în Cabinetul Ponta 4 (decembrie 2014 – noiembrie 2015). Mihai Tudose este deputat PSD de Brăila timp de  13 ani a fost preşedintele Comisiei pentru politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaţilor. Actualul ministru al Economiei, Gheorghe Șimon, a fost vicepreședinte al aceleași comisii începând cu anul 2012. Șimon, imediat după numire, și-a adus aproape interlopii săi. La Transelectrica, l-a numit , printre alții, pe Cristian Tătaru care nu are nicio experiență în domeniul energiei. Tătaru este un politician controversat din Maramureș, de unde este și Șimon. Tătaru a fost acuzat în trecut de răpirea unui inginer și amenințarea acestuia cu pușca. Împreună cu o altă persoană, l-au dus în pădure și i-au băgat țeava puștii în gură. Ulterior a fost numit director economic la Direcția Silvică Maramureș și a fost ales deputat pe listele PSD. În ce privește caracterul actualului premier, acesta a avut grijă ca sume colosale din bugetul statului să ajungă în vistieria firmei En Electric Proiect Office SRL la care a fost angajată Corina, soția lui Mihai Tudose. În cele două mandate de ministru al Economiei deținute de Mihai Tudose, firma soției a beneficiat de contracte în valoare de 10 milioane de euro.

Locotenenții diavolului rânjesc de după perdele în Guvern. Grevistul foamei din Broșteni nu renunță