Mihai Darie, securistul care nu mai este singur in Botosani

Mihai Darie, securistul care nu mai este singur in Botosani

Despre Mihai Darie, un general maior în rezervă, se vorbeşte pe la colţuri! Pe la televizor, prin birouri, cafenele, cârciumi sau prin parcuri. Se vorbeşte peste tot! Social-democratul, posesorul unor conturi bancare burduşite cu miliarde adunate cu “smerenie şi sacrificii”, pozează machiavelic în “învăţătorul” urbei şi împachetează aer la pungă tuturor celor care, cred ei, au nevoie de serviciile lui, ale fostului ofiţer.

Fie că a fost vorba despre Blaga, Oprişan sau mai nou de imberbul Portariuc, alunecosul Darie a tăiat facturi importante, le-a şi încasat, iar acum, la o vârstă la care oamenii normali îşi scriu memoriile, Darie încă lucrează.
Ei bine, politica social-democrată din Botoşani, aşa cum o înţelege seniorul cu epoleţi, are o componentă pecuniară foarte clară, iar experienţa lui informativă este transformată, periodic, în monedă de schimb pentru o pensionare publică care, iată, dragii mei cititori, întârzie să se oficializeze.

Expertiza lui în manipulare publică, astăzi desuetă şi lipsită de conţinut, încă generează subiecte pentru agenda publică din Botoşani, aruncă venin şi ţine sub papuc o filială pesedistă controlabilă, uşor de manevrat, volatilă.

CITESTE CONTINUAREA AICI