Ministrul morții de la Darabani are zilele numărate

Ministrul morții de la Darabani are zilele numărate

1 2371

Corneliu Arosoaie darabani ministrul mortii psdSupranumit în 2012 ”Ministrul Morții”, edilul de Darabani, Corneliu Aroșoaie are zilele numărate. La timona intereselor și dezintereselor orașului Darabani. Un sondaj de opinie, efectuat recent de către o societate neaservită politic, indică șansele decăderii bolșevismului în zona Darabani. Fără a fi fost comandat de vreun partid sau de către vreo personalitate sau personulitate politică, sondajul a scos în evidență nevoia comunității de a scăpa de domnia actualului tartor social democrat. Și asta fără ca localnicii să aibă ceva în mod expres împotriva PSD. Ba dimpotrivă, pe zona cartierului Teioasa au fost întâlnite persoane, de vârste… pesediste, care au susținut că vor vota până mor PSD. Dar au o jelanie: tare bine ar fi dacă ar candida altcineva în locul lui Aroșoaie. Prin localitatea Bajura, arondată orașului Darabani, cei ce au făcut sondajul au fost la un pas de a fi fugăriți pe ulițele saului de către cetățenii care credeau că sunt trimiși de Aroșoaie. Și asta pentru că în toate mandatele sale Corneliu Aroșoaie a promis apă, canalizare, drumuri, locuri de muncă și cam tot ce spuneau astrele la vremea candidaturilor. Am întâlnit și administratorul unei mici afaceri locale care a dat și o altă dimensiune a impotenței politice a edilului Aroșoaie. Tânăr, cu altă mentalitate, umblat prin lume, antreprenorul în cauză a susținut că este de neconceput ca Aroșoaie să fie ales iar, sau cel puțin nu cu aceași atitudine oarbă de până acum. Și asta pentru simplul motiv că timp de două sau trei mandate Aroșoaie putea să aibă finalizate măcar 10 proiecte cu finanțare europeană. Dar nu, edilul are doar promisiuni bine aditivate politic și irigate prin heleșteul său de la … Eșanca. 

Liviu HrimiucCercetarea de marketing, sondajul efectuat, a reliefat intenția de vot scăzută a electoratului dărăbănean pentru edilul în funcție. Acesta a fost creditat electoral doar de 33,33 % dintre repondenți. Având în vedere scorul obținut de principalul său contracandidat din acest an, coroborat cu celelalte aspecte scoase în evidență de sondaj, se pare că Aroșoaie va fi unul dintre acei primari care va pierde bătălia de anul acesta, chiar dacă e pesedist, chiar dacă legea electorală îi este favorabilă, chiar dacă a avut la dispoziție trei mandate în care putea să devină zeul urbei. Rivalul său, liberalul Liviu Hrimiuc pare să fie cea mai inspirată alegere a liberalilor pentru cel mai nordic oraș din România. Cu siguranță că dacă strategia sa electorală și atitudinea adoptată în perioada următoare vor fi cele inspirate, Liviu Hrimiuc este viitorul primar al orașului Darabani. Acesta a obținut în sondaj fix 30,73 % din intențiile de vot ale comunității. În același timp, 16,49 % dintre repondenți au spus că nu vor participa la vot sau sunt indeciși. Aceștia reprezintă un segment electoral care poate înclina decisiv balanța rezultatelor alegerilor locale.

Pentru a vă aminti în ce împrejurări a fost numit MINISTRU AL MORȚII de la Darabani actualul primar, accesați linkul de mai jos. Delectarea și edificarea sunt garantate.

https://curierulsatelor.wordpress.com/2012/08/19/ministrul-mortii-primar-la-darabani/

Ministrul morții de la Darabani are zilele numărate