Monden Deputatul Minca boteaza azi la Bucecea

Monden Deputatul Minca boteaza azi la Bucecea

Minca botez buceceaDeputatul PND de Botoșani, Liliana Mincă, botează astăzi încă un copil. Evenimentul va avea loc la orele 16.00 la Bucecea. Micuța care va fi încreștinată este Eliana Ortansa Alexandrescu. Fiica Lilianei și Radu Alexandrescu. Tăticul micuței este fostul candidat la parlamentare în 2012, actualmente consilier local PP-DD în Bucecea. Deputata nu mai știe la al câtelea fin se află. Dar, din sursele noastre, vă putem spune că a depășit demult cifra 30. Contactată de către redactorii noștrii, Liliana Mincă a explicat că vedeta de astăzi, micuța Eliana, va primi și un nue de botez. Ales de nașa. Chiar dacă se afla în drum spre un eveniment privat, de suflet, deputata botoșăneană a făcut câteva precizări și cu privire la evoluția noului partid pe care l-a înființat împreună cu celebrul avocat Daniel Fenechiu. CITESTE MAI DEPARTE

Reporter: Bună ziua stimată doamnă. Vă deranjez doar câteva secunde, se poate?

Deputat Mincă: Nu-i nici-un deranj!

Reporter:În primul rând, dați-mi voie să vă felicit și să aveți parte de bucurii.

Deputat Mincă: Mulțumesc Marian, să dea Dumnezeu la toată lumea și să dea Dumnezeu să fie bine.

Reporter: Tema aceasta, a copiilor botezați de dumnneavoastră nu a mai fost abordată de prin perioada campaniei electorale. Al câtelea copil este cel pe care îl botezați astăzi?

Deputat Mincă: … Chiar le-am uitat numărul… În schimb îi știu pe toți după nume… Eu am crezut că mă suni să mă feliciți pentru alianța asta, pentru protocolul de colaborare cu Partidul Ecologist Român. Pentru faptul că am reușit să depunem actele la Tribunal pentru Partidul Național Democrat, pentru că am reușit să păstrăm grupul din Parlament, pentru că grupul s-a coagulat în jurul lui Fenechiu și în jurul meu…

Reporter: Doamnă deputat,știți cum este, nu contează felicitările adresate de mine. Probabil că ar fi fost asemeni unei picături într-un ocean … Da, deci azi veți fi la botez la Bucecea. Nu am vorbit cu Radu. E băiețel, e fetiță:

Deputat Mincă: E fetiță. Botezul va fi la ora 16.00. O să îi pun un nume de sfânt. O să îi pun un nume de botez, o să se numească Mihaela, de la arhanghelul Mihail. Pentru că eu am convingerea că este un protector în ceea ce mă privește. Nu… știi ce se întâmplă? Am promis mai demult că voi boteza la Bucecea, la un om extraordinar. N-are nicio treabă cu partidul, în primul rând, sau cu partea politică. Pentru cei care încearcă să politizeze, aș vrea să o tai din start. Ne cunoaștem de foarte mult timp, pe vremea când soția era încă însărcinată, le-am promis că voi boteza și… mă țin de promisiune.

PRECIZARE: Mihaela va fi numele de botez pe care deputatu vrea să îl dea finei. Dar numele micuței vedete de astăzi este Eliana Ortansa Alexandrescu.