Ofertă de ADMIRat pentru Ion și Ioana

Ofertă de ADMIRat pentru Ion și Ioana

0 1044

Ionel Rosu admirBoboteaza aduce pentru botoșăneni o ofertă imbatabilă de la un retailer local. Rețeaua de magazine Admir, prin platforma de comenzi online, are un cadou de onomastică pentru toți botoșănenii cu numele Ion, Ioan sau Ioana. Fie că vor să își facă de cu zori cumpărăturile, fie că petrecerea cu prietenii sau familia nu îi permit să se deplaseze la magazin să-și completeze nevoile pentru o masă pe cinste, acum au posibilitatea să comande online tot ce vor și să primească la ușă marfa comandată. Livrarea este gratuită pentru ei. Și odată cu livrarea vine și un cadou. O sticlă de șampanie. Magazinele Admir sunt, de altfel, singura rețea care a fost deschisă non stop și în perioada sărbătorilor. Tot ce trebuie să facă botoșănenii este să acceseze pe Internet pagina www.admir.ro și să comande produsele de care au nevoie. Toată această operațiune le va lua circa un minut. Și în mai puțin de o oră comanda va fi livrată la ușa lor.

admir-slice-2015-a-01Trebuie să menționăm că rețeaua Admir este manageriată de Ionel Roșu, un atreprenor cu fler comercial. Ionel Roșu, patronul de la Admir, este cel care a revoluționat retailul românesc, evoluând de la o tarabă în stradă la afaceri de milioane de euro. În urmă cu vreo 22 de ani, Ionel Roșu vindea la o tarabă diverse mărfuri aduse de prin depozitele bucureștene. Acum gestionează o afacere pe care a dezvoltat-o pas cu pas, cu multă trudă, zi și noapte. Tot el este cel care a deschis primul magazin online de produse alimentare, www.admir.ro , cu livrare non stop.

Pentru că pe7 ianuarie este și ziua sa onomastică, transmitem domnului Ionel Roșu cele mai bune gânduri de sănătate și bucurii alături de familia sa, dar și alături de familia ADMIR. LA MULȚI ANI !

Ofertă de ADMIRat pentru Ion și Ioana