Oferta PUBLICITATE

Oferta PUBLICITATE

 

 

 

oferta-iptrDacă ești antreprenor, mic sau mare, arată tuturor că ești un partener de încredere. Promovează-te pe tine, afacerea sau produsele/serviciile tale.

Dacă ești primar, funcționar public, director bugetar, promovează localitatea/societatea pe care o reprezinți, spune județului, țării și chiar diasporei despre realizările tale și ale colegilor tăi.

Oferta PUBLICITATE 

La semnarea unui contract ferm,

oferta poate sa fie negociata!

Pentru o mai bună edificare asupra eficienței promovării în www.informatorulbt.ro , afișăm ultimele statistici ale publicației. Fără roboți, trafic artificial sau alte … artificii . Statisicile arată numărul total de vizitatori unici, numărul de pagini vizitate de către cititori. De asemenea, afișăm un tabel cu țările de origine a cititorilor noștri, pentru a scoate în evidență aria de acțiune a ziarului.

NOU: incepand cu luna mai 2016, lunar, partenerii nostri, semnatari ai unui contract de publicitate/promovare in informatorulbt.ro , beneficiaza de o caseta publicitara in ziarul tiparit COLUMBO care se distribuie gratuit in judetele Botosani si Suceava.
Cereti o propunere de colaborare personalizata la redactia@informatorulbt.ro .
Va multumim si va dorim un an cu impliniri.
Marian Morosan
Director

 

 

 

vizitatori informatorul mai 2016

vizitatori informatorul decembrie 2016vizitatori informatorul total 2016vizitatori informatorul ianuarie 2017vizitatori pe tari total 2016