Oloeru, primarul care a cucerit un oraș și doi lideri naționali

Oloeru, primarul care a cucerit un oraș și doi lideri naționali

1 735

Dan Oloeru primar flamanziEdilul în funcție de la Flămânzi, Dan Oloeru, pare să dețină secretul drumului sigur spre succes, prin labirintul evenimentelor politice. Prezenți de curând la Botoșani, liderii PNL, cei doi copreședinți Blaga și Gorghiu nu au contenit cu laudele la adresa primarului din Flămânzi. La orice întâlnire cu organizațiile liberale din Botoșani, Oloeru a fost dat ca exemplu de primar care știe să se apropie de comunitate, de primar care știe să-și apropie o comunitate. Chiar dacă pentru el urmează o bătălie crâncenă, ca toate celelalte, bătălia pentru alegerile locale este ca și câștigată din punctul de vedere al liderilor săi naționali.

”Am fost la Flămânzi și vreau să vă spun că am fost surprinsă să văd că mustește de liberalism acolo. Avem un primar destoinic, un primar care a reprezentat un bun manager pentru orașul Flămânzi, un primar care nu are niciun fel de emoție să-și recâștige mandatul. Și mă bucur să văd genul acesta de exemple”, a spus Alina Gorghiu.

”Am dus multe bătălii politice. În timp am fost aliați sau chiar adversari. În interiorul partidului sau în partide diferite. Ne-am luptat pentru ideile liberale despre care credem că sunt în interesul cetățenilor, în interesul României. E timpul să începem o nouă bătălie. La locale se câștigă sau se pierde o țară”, a spus și Dan Oloeru în fața întregii suflări liberale din Botoșani.

Oloeru, primarul care a cucerit un oraș și doi lideri naționali