Pesedist despre PSD Botoșani: colcăie de umbreluțe gay vopsite în roșu

Pesedist despre PSD Botoșani: colcăie de umbreluțe gay vopsite în roșu

0 808

Campania electorală a demarat promițător. Dincolo de zâmbetele forțate, pupăturile colegiale de tip Iuda și gargara politică revărsată peste populație de către reprezentanții unor partied celebre de la Botoșani, începe să se contureze tot mai clar o anumită mișcare de rezistență în politica botoșăneană. O atitudine reacționară față de mamuții politicii locale, un curent de vendetism politic devine tot mai pregnant în bătăturile partidelor istorice. Goana după membri și reprezentanți potenți financiar, care să facă față mofturilor risipitoare ale găștilor ce conduc unele partide, începe să deranjeze chiar și pe unii ”colegi” de suferință partinică neatinși de gripa porvină care se transmite cu brio la unii politicieni. La Botoșani,  PSD s-a umplut de parașute politice, de proxeneți și prostituate masculine sau feminine adunate de miasma ciolanului mumefiat din generație în generație pentru a perpetua sârba politică pe necazurile mulțimii. Un consilier local, membru marcant al PSD Botoșani, dar care niciodată nu s-a dat de ceasul morții să primească bomboana de pe tortul intereselor meschine din tolba secretă a partidului, a dat lucrurile pe față. Mihai Tincu a constatat că personalitățile și personulitățile scoase la înaintare de către PSD Botoșani în această campanie pentru parlamentare sunt doar putregai găunos în comparație cu fostul lor lider, Ovidiu Portariuc, căruia i-au dat cu piciorul ca unei zdrențe nefolositoare după ce maurul și-a îndeplinit misiunea, ca în antica zicală.

”Ca ageamiu in politica dar mai vechi la ani si cu oarece experienta, imi permit sa remarc ca Ovidiu ar fi fost mai bun decat oricare dintre ei. Ca pregatire, discurs , cv si chiar „prezenta scenica”. Dar ,probabil, in politica e musai sa faci o echipa; sa zicem ca aici ar fi punctul mai slab al lui Ovidiu.
Raman la parerea mea ca marea de umbrelute gay carora li s-a schimbat doar culoarea in rosu nu-i cea mai inspirata alegere.
In rest, vant bun la pupa echipei PSD. Doamne, ajuta !”, a postat astăzi, pe pa gina sa de Facebook, pesedistul Mihai Tincu. Fix în a doua zi de campanie. Ce va mai fi în următoarele 27 de zile, vom vedea.

Pesedist despre PSD Botoșani: colcăie de umbreluțe gay vopsite în roșu