PNL și Flutur au câștigat Primăria înainte de începerea războiului electoral

PNL și Flutur au câștigat Primăria înainte de începerea războiului electoral

2 1483

13087475_842103235933296_7902887556582474026_nPrimăria Botoșani și majoritatea în Consiliul Local Botoșani au fost câștigate de PNL înainte de începerea bătăliei electorale. Cel puțin acesta este peisajul viitorilor patru ani de administrație a municipiului, dacă ținem cont doar de numărul semnăturilor adunate în perioada anterioară de echipa PNL Botoșani. În condițiile în care PSD și candidatul Portariuc par să fi reușit să adune doar o treime din semnăturile strânse de PNL, rezultatul este mai mult decât previzibil. Se confirmă deja zvonurile potrivit cărora o bună parte a electoratului PSD va vota candidații PNL, nu neapărat din simpatie pentru liderul liberal Cătălin Flutur, cât mai ales pentru penalizarea celor care au condus municipiul ultimii patru ani.

Ieri, 24.04.2016, au fost depuse listele de candidați ai Partidului Național Liberal pentru Consiliul Judeţean Botoșani, însoţite de nu mai puţin de 42.000 de semnături ale susţinătorilor liberali. Pentru funcția de primar al municipiului Botoşani şi pentru Consiliul Local Botoşani au fost depuse, tot ieri, candidatura domnului Cătălin Flutur, respectiv lista completă de consilieri, candidaturi care au fost de asemenea însoţite de peste 11.600 de semnături.

”Acest număr record de susţinători ne aduce nouă, liberalilor, convingerea că putem câştiga alegerile din data de 5 iunie cu peste 50% din voturile electoratului, atât la Consiliul Judeţean BoCatalin Flutur primar Botosani pnl alegeri localetoşani, cât şi la Primăria şi Consiliul Local Botoşani. Partidul Naţional Liberal este un partid viu, aflat într-o continuă dinamică, şi chiar dacă mai apar şi supărări, demisii sau comentarii răutăcioase, există şi bucurii atunci când lângă noi vin oameni din administraţia naţională, precum fostul comandant al ISU Botoșani, col. rezervă Radu Anton, sau fostul lider sindical Marius Oroşanu, dar și primari cu o gândire profund liberală, cum ar fi Marinică Stredie, la Cristinești, sau Scutaru Sorin, la Mitoc, care şi-au depus zilele acestea candidaturile pentru un nou mandat din partea Partidului Naţional Liberal. Îi încurajăm pe toţi botoșănenii, susţinători ai politicilor de dreapta, specific liberalilor, să strângă rândurile alături de candidaţii Partidului Naţional Liberal, astfel încât împreună să ne bucurăm de victoria din iunie și de patru ani de dezvoltare accelerată și prosperitate!”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL Botoșani.

PNL și Flutur au câștigat Primăria înainte de începerea războiului electoral