Portariuc from City Dogs și declarațiile de cleștar

Portariuc from City Dogs și declarațiile de cleștar

După ce, la un an de mandat, a reușit să demonstreze că este o catastrofă pentru municipiul Botoșani, edilul mutațiilor genetice din păpușoi (pentru cei din afara acestei zone, păpușoi = porumb), nu se mulțumește cu titlul de împărat al incompetenței. Acum s-a gândit că și cei care mai muncesc prin Primărie să fie aduși la ritmul și metehnele sale. Ovidiu Portariuc, primar from City Dogs Botoșani, s-a gândit că nu trebuie să se dezmintă și să preia și gestiunea/decizia asupra proiectelor care ar fi avut șanse de finalizare ca atribuții ale viceprimarului Viorel Iliuță. Cu atât mai mult cu cât onoarea, sau cuvântul – fie el și de agricultor de Vlăsinești, nu s-a înscris în audiență la edil. Reabilitarea termică a blocurilor a fost preluată de primarul catastrofă (nu spunem noi, o spun botoșăneni, în șoaptă sau revoltați, de la o margine a orașului până la ușa primarului). Întrucât finanțările europene sunt scripte pe care Portariuc le-a confundat cu epistolele trimise Ceraselei pe când era holtei în sat, evident că nu prea cunoaște mecanismele derulării unui proiect cu fonduri europene. Așa că, i s-a părut primarului cu nume predestinat unei alte funcții că este mai bine să se ocupe personal. Că de fapt rezultatele vor fi altele, se vor convinge botoșănenii foarte repede. Ca în atâtea alte situații privind viața economică și socială a urbei. Cert este că edilul s-a gândit să se umfle în pene într-o declarație de presă, uitând că să mai vorbească și cu vicele Iliuță, așa cum ar fi făcut orice om matur. Vorbim doar de maturitatea ca individ, că la maturitatea funcției în mod aprioric dar și aposterioric nu va ajunge nicicând… Drept urmare, pe propria pagină de facebook, pentru botoșănenii care regretă alegerea actualului primar, viceprimarul Iliuță a postat o clarificare.

”Am înțeles că a apărut astăzi un articol într-unul din ziarele online botoșănene, unde domnul primar Portariuc declara că „am preluat personal acest proiect de la viceprimarul Iliuţă deoarece derularea lui se făcea într-un mod greoi”. Este vorba despre Proiectul „Reabilitare termică în vederea creșterii eficienței energetice”. Țin să-i reamintesc domnului primar că acest proiect se derula greoi pentru că Ghidul solicitantului a suferit numeroase modificări, iar documentația a fost permanent actualizată.  Cred că cetățenii care au apelat cu diverse probleme la mine se pot pronunța asupra modului în care preiau și mă ocup de sesizările primite de la dumnealor…”, a decretat Iliuță pe Facebook.

Spre bucuria botoșănenilor, de toate culorile politice, inclusiv din USL, ne angajăm ca începând de astăzi să ne facem timp și de fandoselile, găgăuzeriile și mutațiile genetice marca Portariuc.