Portariuc, mogulul și autostrada manipulării

Portariuc, mogulul și autostrada manipulării

0 765

Cea mai nouă formă de manipulare electorală a fost patentată la Botoșani. Catastiful de promisiuni, zahărul și uleiul UE, balurile pensionarilor și alte asemenea instrumente electorale au pălit în fața ingeniozității noii jucării social-democrate. Decredibilizarea presei a devenit cea mai modernă metodă de manipulare a electoratului. Evident, startul campaniei electorale nu a fost dat. Dar unii, alții, majoritatea politicienilor, s-au obișnuit să dea cu tifla legilor româneși. Pentru că sunt… prea românești. În loc să fie legi IREFUTABILE, cum îi place unui consilier local să spună, acestea sunt… tot așa, dar fără prefixul IRE. Mai exact, edilul botoșănean Ovidiu Portariuc a susținut sus și tare că se practică manipularea populației prin presa aservită unui mogul local. Manipularea prin presă este în viziunea primarului Portariuc cel mai mare flagel al mileniului. Și face această comunicare printr-o… elegantă manipulare media. Evident, în scop electoral. Vom reda declarația edilului, integral și in integrum, dar nu înainte de a face o parafrazare a penultimei sale ziceri. Și asta pentru că așa mi-a dictat MOGULUL meu, CITITORUL. Păcat că edilul , ca și alți politicieni, nu a înțeles că OAMENII ĂȘTIA au cam înțeles ce se întâmplă în ultima vreme în România.

”Ma uitam in seara asta pe un post local de televiziune cum s-a accentuat campania de manipulare si Ovidiu Portariuc manipularea si mogulii de presadezinformare dusa de aproape 4 ani de un grup de 7-8 jurnalisti, aflati pe statele de plata ale unui om politic, genul baron local, ce apartine vechilor structuri politice ce au condus aceasta tara pana in 2012 si culmea tara saracind si ei toti imbogatindu-se!
Trist cum poate un om, dispunand de resurse financiare a caror legitimitate este pusa la indoaiala de organele statului, sa tina in sah o comunitate intreaga, executand mediatic orice individ care se opune grupului de interese pe care il reprezinta. Pacat ca oamenii astia nu au inteles nimic din ce se intampla in ultima vreme in Romania.
Inchei cu urmatorul mesaj: Nu te lasa strivit de manipulare pentru ca in presa mogulilor, ziaristii scriu doar la comanda iar moderatorii isi asculta orbeste Stapanul!”, dixit Ovidiu Portariuc.

Instrumentul media de manipulare folosit de Portariuc este FACEBOOK.

Portariuc, mogulul și autostrada manipulării