PP-DD are soarta seculară a românilor: neîmplinirile îl întăresc

PP-DD are soarta seculară a românilor: neîmplinirile îl întăresc

MINCA EUROPARLAMENTAREDeputatul Liliana Mincă, Președinte al PP-DD Botoșani și Președinte al Organizației de Femei a PP-DD, mulțumește tuturor românilor care, prin votul lor, au vrut ca, alături de membrii devotați partidului, să acorde o șansă României în Europa. VEZI CONTINUAREA

              Din păcate, electoratul prezent la vot și-a spus cuvântul în favoarea partidelor tradiționale. Deputatul PP-DD Liliana Mincă apreciază că scorul sub așteptări obținut de PP-DD ar trebui să aibă menirea de a-i uni pe simpatizanții Partidului Poporului –  Dan Diaconescu, precum și pe cei care continuă să creadă într-o politică aplicată în interesul maselor largi, într-un partid cu adevărat al poporului.

            ”Mulțumesc tuturor celor care au dorit ca reprezentanții PP-DD să acceadă în Parlamentul European. Mulțumesc nu doar botoșănenilor mei, mulțumesc tuturor românilor care au votat ca Dan Diaconescu și Simona Allice Man să devină vocea românilor în Parlamentul European. Din păcate, rezultatul alegerilor nu a fost cel scontat. Aceasta nu trebuie să ne demoralizeze. Dimpotrivă, cred că este momentul și avem suficiente motive să ne consolidăm poziția pe eșichierul politic, să ne organizăm mai bine, să ne pregătim pentru viitoarele confruntări electorale. O familie precum un partid nu este puternică dacă este unită doar în momentele de beatitudine. Orice impas, orice neîmplinire, cât de mică, ar trebui să aibă darul de a ne întări, de a ne ambiționa să luptăm în continuare pentru soarta celor mulți. În acest fel,  mai devreme sau mai târziu, cei care la aceste alegeri nu ne-au dat girul lor vor realiza  că au greșit. Cred în destinul acestui partid și am convingerea că evoluția României din următorii ani va determina tot mai mulți români să vină alături de noi, să lupte pentru un viitor mai bun”, a declarat deputatul botoșănean Liliana Mincă.