Primarul Capitalei a fost prins cu POALE-N BRÂU de Botoșani

Primarul Capitalei a fost prins cu POALE-N BRÂU de Botoșani

0 1251

Oprescu si Elena TimofteSorin Oprescu, primarul general al Bucureștiului s-a îndrăgostit. Și cum este un doctor cu gusturi fine, Oprescu nu putea alege orice. Edilul capitalei s-a îndrăgostit de plăcintele POALE-N BRÂU de la Botoșani. ” Oooo! Aici avem vestitele plăcinte „POALE’N BRAU”, a fost exclamația edilului SORIN OPRESCU la Târgul de Tradiții și Flori de Sărbători organizat în Cișmigiu în perioada 4/13 aprilie 2015. Primarul General al capitalei a apreciat autenticitatea și savoarea produselor pascale oferite de o firmă botoșăneană și patroana acesteia. Oprescu a comandat Cozonac Domnesc și Pască de la Botoșani. ”La evenimetul din Cișmigiu suntem cu produse pascale precum cozonacul domnesc, pasca cu brânză și stafide, pasca cu smântână, cozonac în formă de miel sau iepuraș și plăcinte Poale-n brâu. Cel mai mult a 10305596_1437249599898562_4611560731394145978_nzăbovit la standul nostru. A dispus directorului de compartiment să facem parte din grupul de firme care va reprezenta România la Buxelles. De asemenea, a dat comandă de cozonac și pască pentru familia sa. . Ținând cont că e medic și selectează foarte atent tot ce ține de alimentație, pentru noi e o onoare și implicit o recunoaștere a calității produselor noastre”, a declarat Elena Timofte, exclusiv pentru publicația INFORMATORUL PENTRU TOȚI ROMÂNII.

Produse domnești la Bruxelles, Monte Carlo și Berlin

De altfel, produsele firmei de la Botoșani au pătruns de mult în casele multor vedete ale României și nu numai. În portofoliul de clienți ai specialiștilor de la Botoșani se regăsește consulul de la Monte Carlo, îndrăgita interpretă Maria Dragomiroiu, inegalabilul actor Alexandru Arșinel, sau Marius Huc – directorul Știrilor de la Antena 3.

Elena Timofte si OprescuCelebra, de acum, Elena Timofte din Botoșani participă la târgul respectiv cu produse tradiționale atestate și puse în vânzare prin intermediul firmei Cozonac Domnesc SRL. Până în prezent, firma gestionată de Elena Timofte este singura din țară care deține atestat eliberat de Ministerul Agriculturii pentru Produs Tradițional pentru cozonac și prăjituri de casă.

Trebuie precizat că, recent, firma și antreprenoarea de la Botoșani au mai adăugat un diamant în salba succeselor răsunătoare. Prin intermediul Ministerului Agriculturii, Elena Timofte și delicioasele sale produse de panificație au reprezentat România la cel mai mare eveniment mondial, expoziția bio ”Grune Woche” (Săptămâna Verde) din Berlin, 16 / 25 ianuarie 2015. Dine cele 70 de state participante, botoșăneanca ce a reprezentat România a primit diploma pentru originalitatea produselor.

Sâmbătă, 11 aprilie, postul de televiziune RTV va difuza o emisiune cu doamna Elena Timofte, cu dl. Baciu de la Câmpulung Moldovenesc și reprezentantul Ministerului Agriculturii, inginerul Viorel Morărescu.