Primarul din Corni pentru alegătorii săi: ”Dă-i în pizda mânisa”

Primarul din Corni pentru alegătorii săi: ”Dă-i în pizda mânisa”

0 1467

Pentru a întregi tabloul omului Dorel Dorneanu care acum se dă lovit în aripile sensibilității edilitare și se oblojește prin spitale dar așteaptă leacul miraculos din partea celor cu influență în politică, vom reda un episod care, de asemenea nu va fi văzut pe televizoare. A fost surprins de Columbo (ziar tipărit). Cu scuzele aferente pentru cititori, pentru limbajul licențios, vom arăta cum îi tratează primarul Dorneanu pe alegătorii săi. După ce astă vară s-a milogit pentru voturile lor, acum i-a trimis direct la origini. Urmăriți în partea a doua a clipului video declarația femeii.

Femeia l-a luat la întrebări pe primar în biroul său. În prezența doar a vreo opt urechi. Evident, Dorneanu a dat-o la brodit spunând că nu există așa ceva și că nici usturoi nu a mâncat și nici gura nu-i miroase. Dar, puțin mai târziu, pentru că nu reușisem să prindem pe camera video spusele femeii, în totalitate, am rugat-o să repete ce i-a reproșat primarului. ”Să spun deschis, da? L-au întrebat că dacă el pleacă de sărbători ei ce să facă. Prima dată le-a spus că pleacă la munte. Și un băiat din primărie i-a spus: da domn primar, dumneavoastră plecați, dar ce facem în urmă, lăsați bani ? Și el a răspuns: dă-i în pizda mânisa. N-avem nici cămin… Așa a spus primarul către angajatul primăriei”, ne-a spus femeia. Aceasta pare destul de în vârstă pentru a fi bănuită de manipulare a opiniei publice sau că ar face cine știe ce jocuri politice punându-i în cârcă primarului fapte incompatibile cu neprihănirea sa.

Vom reveni în materialul următor cu detalii despre cum a fost ales Dorneanu primar, și acum și data trecută, dar și cu informații despre circuitul banilor publici în anturajul primarului.

Primarul din Corni pentru alegătorii săi: ”Dă-i în pizda mânisa”