Prizoniera in Sicilia

Prizoniera in Sicilia

  • loredana bacan sicilia 1Drama groaznică a unei femei din Botoșani, pe care ”mafia” din România a abandonat-o mafiei din Sicilia * după ce a fost violată acasă, în copilărie, împreună cu surorile mai mici, de către frați, femeia a juns în Sicilia, via Arad * crește o strănepoată înfiiată, pe care mafia siciliană cu haine de asociații umanitare vrea să i-o ia cel mai probabil pentru piața de prostituție * în adolescență a fugit dintr-o casă de copii din Botoșani * la fel a procedat și o soră de a ei * sora a cunoscut favorurile bărbaților încă de pe vremea când era internată în casa de copii din județul Botoșani și, minoră fiind, a întreținut relații sexuale cu polițiști, procurori și alte specimene cu ștaif * ulterior, această soră a ajuns să facă parte din mafia siciliană și să coboare iadul pe pământ pentru celelalte surori prin simplul fapt că le-a servit pe tavă grupărilor interlope din Italia * a ajuns în Italia printr-o rețea de prostituție, iar ulterior, fiica sa de nici 3 anișori a fost violată. Iar o italiancă, aflată acum după gratii, i-a violat băieții. Prima dată a fost căsătorită cu un mafiot italian. După moartea acestuia, s-a recăsătorit cu un doctor despre care se spune că este apropiat mafiei * o altă soră și trei copii trăiesc în mizerie în Italia, la cheremul sicilienilor. Dorm într-o baracă și, împreună cu cei trei copii, servesc masa în două castroane * prizoniera din Sicilia îl arată cu degetul și pe senatorul român Aurel Badea, alias ”criminalul”, acuzat că știe situația lor, are toate documentele, dar nu a făcut nimic. CITEȘTE MAI DEPARTE

 

 

sora Loredana Bacan„Vreau să pot merge pe picioarele mele, fără cârje. Vreau să muncesc, vreau să îmi pot creşte singur fetiţa. Nu pot să merg? Nu pot să muncesc? Nu pot să-mi cresc fata? Atunci, ce rost mai are să trăiesc?” – Iată mesajul care ne-a fost transis de un roman stabilit în Italia, Ioan Irimiea, un militar cu suflet încă roman. Femeia ajunsă să lupte orbește cu sistemele corupte din două țări, s-a născut în 1972 în Răuseni, Botoșani. Loredana Bacan are 42 de ani și a crescut la casa de copii nr.1 Nicolae Iorga din Botoșani. De aici a fugit la Arad, unde a fost căsătorită, dar a divorțat după ce nu a mai suportat bețiile și bătăile soțului. A fost chemată în Italia de sora Adelina Aurica Huțanu. S-a dus, crezând că va scăpa de sărăcie și va putea asigura fetei un viitor liniștit. Ajunsă în Sicilia a constatat că sora și cumnatul vroiau , de fapt, să o combine cu un bătrân, care a și violat-o, de altfel. După ce a amenințat că face public abuzul, bătrânul i-a găsit de muncă. A ajuns astfel să lucreze pentru o familie bogată din Sicilia. Acolo, atât ea cât și fata, au fost exploatate și tratate ca animalele. La scurt timp s-a îmbolnăvit. Diagnosticul a sunat sec: artroză, lombosciatică, hernie de disc. Când au aflat de boala ei, sicilienii au dat-o afară. Fără să o plătească pentru umilința și munca de sclav la care a fost supusă și ea și fata care acum abia are 13 ani. adelina aurica hutanuLoredana se deplasează acum doar în cârje și își alină durerile cu morfină. Nu are asigurare, nu are nimic. O ajută doar biserica din localitate și un sicilian. I-a denunțat pe toți cei pe care îi consideră responsabili de situația sa. Dar nu s-a întâmplat nimic. Mafia funcționează la toate nivelurile. Acum locuiește în regiunea siciliană Palermo.

La începutul lunii iunie 2014 l-a contactat pe senatorul Aurel Badea din România. I-a înaintat un memoriu S.O.S. ” NU SUNTEM ÎN SIGURANTĂ,SORO MEA CEA MICĂ ȘI CU FETIȚA EI ESTE ȚINUTĂ CU FORȚA LA GIACALONE , VIA PRINCIPALE, NR127,CRED CĂ ESTE O VILĂ FOARTE BINE IZOLATĂ. VA ROG GÂNDIȚI-VĂ”, este doar o mica parte din strigătul de ajutor adresat de Loredana senatorului Badea. I-a povestit și de situația surorilor. Mesajele și epistolele au continuat până prin decembrie 2014. Dar senatorul a ignorat total situația și strigătele lor de disperare.

senatorul Aurel Badea”Adelina a avut legături cu mafia încă de pe când era în Brașov, cu polițai, judecători. Ei trăiesc bine mersi, dar îi voi face eu să plătească în fața legii”, a povestit Loredana despre sora sa pe care o consideră cauza tuturor relelor. Loredana nu vrea donații sau sprijin material care să o îmbogățească peste noapte. Are nevoie doar de un pat special ca să se poată întoarce singură. Și, mai presus de orice, VREA DREPTATE!

(Va urma)