Procesul lui DD lamurit la Botosani

Procesul lui DD lamurit la Botosani

Adresa-DNA-Diaconescu-Rapcea-1Un document ajuns în posesia redacției demonstreaza neconstituționalitatea procesului lui Dan Diaconescu. Procurorii care au instrumentat dosarul lui DD fac parte din camarila ”mafiei” politicienilor care au distrus România. Unul dintre ei este acuzat de marturie mincinoasă, arestare nelegallă și tortură.Dosarele instrumentate de călăii lui DD într-un caz din Constanța au adus prejudicii imense statului roman. Avocatul Daniel Fenechiu (actualmente deputat) a onfirmat dezvăluirea adusă de documentul obținut de redacția noastră. Documentul aparține taman unuia dintre procurorii care l-au acuzat pe DD. CITEȘTE MAI DEPARTE

După ce tăvălugul acuzării dubioase și-a început opera de denigrare, demolare și exterminare publică a celebrului Dan Diaconescu, unul dintre procurorii DNA care l-au anchetat a comis o gafă monumentală, demnă de acoliții temuților eroi ai Cosa Nostra. Pentru a nu fi acuzați de interpretare părtinitoare sau tendențioasă a documentului îl atasăm în facsimil. În traducere obștească, acest document dovedește că dacă ordinal de începere a urmăririi penale a lui DD a fost dat pe 18 iunie, înseamnă că toate interceptările lui Dan Diaconescu sunt nelegale și neconstituționale. Prin urmare toate procedurile judiciare și actele procedurale întocmite în cazul DD sunt lovite de nulitate. De altfel, acesta a fost și aspectul care l-a ajutat pe avocatul lui DD să obțină eliberarea vedetei OTV după mediatizata sa arestare. Adresa-DNA-Diaconescu-Rapcea-2Adresa-DNA-Diaconescu-Rapcea-3Iar dacă unii corifei ai Justiției mai au nevoie de vreun argument, le sugerăm să apeleze la jurisprudență (practica judiciară). Adică, a se vedea hotărârea Curții Constituționale a României în cazul Remeș – Mureșan și caltaboșul buclucaș. Potrivit acestei hotărâri este illegal să interceptezi și să înregistrezi personae față de care nu s-a început urmărirea penală. Ori în cazul lui DD exact așa s-a întâmplat și procesul a continuat după eliberarea sa, formele acuzării trecând prin diverse faze de metamorfozare.

Este foarte interesant de urmărit, din punctual de vedere al menirii Justiției, dacă la termenul de pe 4 martie actualul complet va dovedi că nu coalizează cu plutonul de locotenenți armaghedon ai grupărilor politice, dacă se va face dreptate, cel puțin și prin prisma dreptului la un process echitabil, correct, care să nu fie bazat pe făcătorii, abuzuri și gogomănii ale unor procurori candidați la titlul de infractor periculos.

Gheorghe Bocșan, unul din procurorii DNA care l-a anchetat pe Diaconescu a fost acuzat în delungul carierei sale de tortură, după ce le-a înscenat o faptă unor polițiști de frontier. Ulterior polițiștii au fost achitați, dar realizarea lui Bocșan este că l-a imaculat pe Toma Rus, un clujean, fost secretar de stat la MAI și fost șef al BCCO Cluj. Tot împotriva magistratului Bocșan există un denunț pentru instigare la mărturie mincinoasă, arestare nelegală și cercetare abuzivă, tortură și represiune. Denunțul face obiectul Dosarului penal 12/P/2008 al DNA și al Dosarului 2232/2/2010 al Înaltei Curți de Casație și Justiție. În 2012, din funcția de șef al Secției I a DNA,Bocșan, împreună cu o altă colegă, sub coordonarea procurorului Lucian Papici (autorul documentului minune din cazul DD), a instrumentat dosarul referendumului care s-a finalizat cu trimiterea în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea. O altă minune marca Bocșn este dosarul în care procurorii ”călăi” Bocșan și Papici i-au trimis în judecată pe senatorul Mircea Banias și fostul secretar general MAI Laurențiu Mironescu, pentru fapte de corupție în legătură cu o presupusă rețea din Vama Constanța. Procurorul Bocșan a audiat mmai mulți martori fără a-I anunța și pe părătorii inculpaților. Printre martorii audiați au fost Anca Boagiu, Elena Udrea, Vasile Blaga și Mircea Toader. Interesant este că la dosarul instanței, aceștia nu se regăsesc pe list martorilor, dar au confirmat că au fost audiați de procurorii Bocșan și Papici.