PRU vrea pace pentru electorat cu bărdița pe masă

PRU vrea pace pentru electorat cu bărdița pe masă

0 691

Deranjați vizibil de fățărnicia pactului încheiat de administrația locală cu partidele politice, reprezentanții PRU Botoșani au propus un alt fel de pact. Proiectul lor a fost botezat ”Pace pentru electorat”. Conținutul proiectului denotă , însă, un proiect care vizează o pace cu bărdița scandalurilor publice pe masă. Având în vedere că electoratul PRU nu este unul foarte activ pe net, deci nu prea au postaci, Botoșaniul a scăpat astfel de un ”Scandal pentru electorat”, înainte de începerea campaniei de promisiuni și faultări politice. 

Comunicat de presă

Partidul România Unită- Filiala Botoşani, propune proiectul „Pace pentru electorat”, un proiect dedPRU Botosani Andrei Ciubotaruicat cetăţenilor judeţului Botoşani, prin care se cere ca toţi cei ce au fost în administraţia publică din Botoșani, până astăzi, să ne prezinte cu date reale următoarele: -creditele păguboase luate de către primării şi gradul de îndatorare a acestora; -procentul de trotuar redus sau gradul de micşorare a aleilor, în favoarea prietenilor de pahar; -sumele din banii publici folosite pentru promovarea personală şi a partidului din care fae parte; -lucrările de infrastructură făcute la standarde joase, toate însoţite de liste cu oamenii din echipa administrativă, din timpul respectiv.

Spre deosebire de alte proiecte, ce au doar iz electoral, acest proiect va avea un efect imediat, anume pacea şi liniştea sufletească a cetăţeanului, care va şti cine sunt cei ce au furat din banul public.

Biroul de presă PRU Botoşani

PRU vrea pace pentru electorat cu bărdița pe masă