PSD a promis. PNL a muncit și se vede în fiecare localitate

PSD a promis. PNL a muncit și se vede în fiecare localitate

0 926

Cel mai emblematic dintre candidații PNL Botoșani a dat de pământ cu pesedeii. Singurul dintre candidați care merita să fie și senator și al cărui loc cel mai potrivit, de altfel, ar fi prin ministerele țărișoarei ăsteia, a explicat oamenilor de ce PSD este o piatră de moară la gâtul evoluției comunităților locale.

”Am să vă spun câteva cuvinte, că văd că i-am cam uitat pe pesediștii ăștia de la Botoșani, cu tovarășul Macaleți în frunte. Care, taman acuma două zile, a ratat să depună un proiect extrem de important pentru reabilitarea a 100 de km de drumuri județene prin POR 2014 – 2020. Ăsta este PSD-ul , oameni buni. Habar n-au ce trebuie să facă. Domnul Gheorghe Flutur la Suceava a depus proiectul. Noi l-am lăsat la cheie în primăvară, pentru că eram vicepreședinte al Consiliului Județean. Am lăsat proiectul pentru reabilitarea Muzeului Județean. Nici pe acela nu l-au depus. Norocul lor, și trebuie totuși să vă dau o veste bună, că sesiunea de depunere a proiectelor se va prelungi cu șase luni. Pentru că altfel era un dezastru. Și alte 15 localități rămâneau iarăși fără asfalt. Sunt 13 ani și jumătate în care, în calitate de consilier județean, am lucrat și am muncit pentru binele și interesul locuitorilor județului Botoșani. Pe care îl iubesc enorm. Am fost de trei ori vicepreședinte al Consiliului Județean. Să știți că din 2008 până în 2016, de când PNL a condus dscn6366Consiliul Județean, am reușit câteva lucruri absolut extraordinare pentru această parte din țară. 173 de km de drumuri județene noi asfaltate, 41 de localități noi, scoase din noroi și din praf și, de asemenea, 32 de kilometri de drumuri județene reabilitate și peste 20 de poduri reabilitate. Am reușit, tot pe fonduri europene, reabilitarea stației de tratare a apei de la Ștefănești precum și execuția conductei de alimentare cu apă a orașului Săveni. Spuneți-le asta la Săveni. Pentru că acolo sunt 10 comune care vor putea fi alimentate cu apă începând cu anul viitor. Noi am făcut lucrarea asta, echipa PNL. Nu pesediștii. Aveam pregătite proiecte pentru județul Botoșani și vă asigur că dacă vom merge în Parlament  vreau să mă bat pentru aceste dscn6365lucruri. Au mai rămas 18 localități în județul Botoșani tranzitate de drumuri județene care nu au asfalt. În 2020 nu trebuie să mai auzim despre treaba asta. Mă voi bate pentru scoaterea din izolare a județului Botoșani prin programe clare de reabilitare și modernizare a drumurilor naționale. Nu uitați că în județul Botoșani pesediștii , cu Ponta la Guvernare, n-au reușit să asfalteze drumul de pământ Manoleasa – Rădăuți Prut. Trebuie să scăpăm de această rușine”, a susținut Cristian Achiței în fața mulțimii liberale adunate la Casa Sindicatelor, sâmbătă, 19 noiembrie 2016.

Cristian Achiței, printre altele, a mai spus că nu crede să fie nevoie de pensii speciale, ci de salarii mai bune, de scăderea impozitării pe forța de muncă. Acesta nu vrea să participe în Parlament la un concurs de genul cine face mai multe inițiative legislative. Achiței crede că sunt necesare inițiative legislative eficiente și în folosul oamenilor.

 

PSD a promis. PNL a muncit și se vede în fiecare localitatedscn6388 dscn6385 dscn6376